Vali Dirim'den Duygusal Veda

Cumhurbaşkanlığı Atama Kararları ile İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişi görevine atanan Vali Nusret DİRİM, düzenlenen veda töreniniyle Bartın'dan ayrıldı.

İlgili Foto Galeriye Git

26 Ekim 2018 tarih ve 2018/202 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararları ile İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişi görevine atanan Sayın Valimiz Nusret DİRİM, Valilik binası önünde düzenlenen veda töreninin ardından İlimiz protokolü ve sevenleri  ile vedalaşarak Bartın’dan ayrıldı.

Törende konuşma yapan Bartın Valisi Nusret Dirim,” Batı Karadeniz’in incisi 3 bin yıllık bir geçmişi olan tarihi ve kültürel değerleri ile yer altı kaynakları, doğal güzellikleri ve sıcakkanlı insanlarıyla ülkemizde önemli bir yere sahip olan Bartın’ımız benim yaşamımda unutulmayacak bir yer edinmiştir. Gerçekleştirmiş olduğum görev tabii ki önemli. Ama insan olmak daha da önemli. Doğruların üzerine koyarak ilerleyebilmek benim hayat felsefem. Burada bu duygu ve düşünceler içerisinde bulunmaya ve bu doğrulardan taviz vermemeye gayret ettim. Bundan sonraki hayatımızda da inşallah yeni imkanlar olacaktır. Yeni kapılar açılacaktır. ‘Bir kapı kapanır bin kapı açılır.’ biz buna inanan insanlarız. Ben haklarınızı helal etmenizi sizlerden rica ediyorum. İyi günlerde hep görüşelim inşallah.” dedi.

Törenin ardından açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın” Bartın Valimiz Sayın Nusret Dirim ile görev süresi boyunca ilimize hizmet vermekten dolayı büyük onur ve gurur duydum. Kendisine hizmetleri için teşekkür ediyor, yeni görevinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Bartın’daki iki buçuk yıldır görevi süresince vatandaşlar ile iç içe yaşayan ve yürüttüğü çalışmalarla halkın beğenisini kazanan Valimiz Nusret DİRİM’e bizler de Bartın Valiliği olarak Bartın halkı adına yeni görevlerinde başarılar dileriz.

Anahtar Kelimeler:
Nusret Dirim
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.