Öne Çıkanlar Cemal Akın Bartınspor Yılmaz Tunç Seyfettin Azizoğlu 30 Ağustos 3 Kasım 25 Kasım Ereğli

Vali Dirim'den Kumluca'ya Çıkarma

Bartın Valisi Nusret DİRİM, Ulus İlçesi Kumluca Beldesinde bulunan Okul ve Kamu Kurumlarında bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

İlgili Foto Galeriye Git

İncelemeler sırasında Ulus Kaymakam V. Recep HASAR, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Osman ASLAN, Kumluca Belediye Başkanı İsmail CAN, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim KAYIŞ, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar DEMİR ve İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun KOÇ hazır bulundu.
 
Kumluca Belediyesinde

Kumluca Belediye Başkanı İsmail CAN ve belediye personeli tarafından karşılanan Vali Nusret DİRİM’e belediye çalışmaları ve yürütülen projeler hakkında bilgi verildi.
 
Beldedeki Okulları Gezdi

Vali DİRİM, Kumluca Mehmet Akif Ersoy İlkokulu, Kumluca Çok Programlı Lisesi, Kumluca Atatürk Yatılı Bölge Ortaokulu, Kumluca İmam Hatip Ortaokulu’nda incelemelerde bulundu.  Sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Vali DİRİM, öğretmenlerle bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.
 
Kumluca Aile Sağlığı Merkezinde
 
Vali DİRİM, İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Kumluca Aile Sağlığı Merkezinde incelemelerde bulundu.  İncelemeler sırasında Bartın İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun KOÇ ve yetkililerden bilgi alan Vali DİRİM, ardından Aile Sağlığı Merkezinde görevli Doktor ve Sağlık çalışanları ile bir araya gelerek sohbet etti.
 
Kumluca Jandarma Karakol Komutanlığında
 
Kumluca  Jandarma Karakol Komutanlığında incelemelerde bulunan Vali DİRİM’e  İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb.Osman ASLAN tarafından  Beldenin asayiş durumu hakkında  bilgi verildi.
 
Kumluca Belde Halkıyla Bir Araya Geldi
 
Vali DİRİM, Belde Merkezinde bulunan vatandaşlarımızla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.
 
Yerli Bal Üreticisini Ziyaret Etti
 
Yılda 2500 kg bal üretimi yaparak bölge ekonomisine katkıda bulunan Gocanaz Ballarının sahibi Kenan ERGÜL’ün işletmesini ziyaret etti. İşletme sahibinden bal üretimi hakkında bilgi alan Vali DİRİM, çalışmalarında başarılar diledi. 

Anahtar Kelimeler:
Kumluca
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kumluca 7 yıl önce

Kumlucadaki Fetö faaliyeylerini de inceleyin sayın vali. Başta okullar olmak üzere özellikle 15 temmuz ihanetine kadar kumlucada Fetö faaliyetlerine göz yuman, yardım ve destekte bulunanlarla ilgili inceleme yapılsın.