Vali Güner ve Başkan Akın Bir Aylık Maaşını Bağışladı

Bartın Valisi Sinan Güner ve Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın Biz Bize Yeteriz Türkiyem bağış kampanyasına bir aylık maaşlarını bağışladı.

“ Biz Bize Yeteriz Türkiyem “ bağış kampanyasına Bartın Valisi Sinan Güner ve Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’dan destek geldi. Vali Güner sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "BizBizeYeterizTürkiyem ve Bismillah diyerek bir aylık maaşımı bağışlıyorum. İnşallah birlikte başaracağız" dedi.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada “ Biz Bize Yeteriz Türkiyem “bağış kampanyasına bir maaşını bağışladığını belirtti. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Cemal Akın,” Birlik içinde hareket ederek, bu süreci çok daha kolay atlatacağımızı düşünüyor, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın “ Biz Biz Yeteriz Türkiyem” Kampanyasına bir maaşımla katılıyorum.

Birbirimize el uzatarak, zorda kalanlara destek olarak bu süreci daha kolay aşacağız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Koronavirüs
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.