Vali'den Mevzuat ve Diyalog Vurgusu

2014 Yılı 4. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Seyfettin AZİZOĞLU başkanlığında Valilik 12 Divan Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantya; Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan KAPLAN, Amasra Kaymakamı Kadir Taner ESER, Ulus Kaymakamı Selçuk ŞAKAR, Kurucaşile Kaymakamı Selim ÇOMAKLI, İl Jandarma Komutanı Tekin AKTEMUR, İl Emniyet Müdürü Mehmet ALTINOK, İl Özel İdare Genel Sekreteri İbrahim KAYIŞ, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Bölge Müdürleri, Yatırımcı Kuruluş Temsilcileri ve İl Müdürleri katıldı.

2014 yılı 3. döneminin değerlendirildiği koordinasyon toplantısında Vali Seyfettin AZİZOĞLU; “yatırımların ve sosyo-ekonomik gelişmelerin izlenmesi noktasında mevzuata uygun bir şekilde ilçe ve bölge müdürlüklerinde koordineli bir çalışma ortamının yaratılması ile teklif ve öneriler değerlendirilerek yapım aşamasındaki projelerimizin tamamlanması planlanmaktadır. Özellikle Yatırımcı Kuruluşlarımız ilgili mevzuatlarını iyi analiz edip, daha hızlı ve performansı yüksek bir şekilde çalışmaya gayret etmelidir. Kurumlarımız arası ikili ilişki ve diyaloğun artması yaşanılan problemlerin daha hızlı çözülmesine vesile olacaktır. ” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Seyfettin Azizoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.