Vural'dan Veda Ziyareti

Ankara Kriminal Daire Başkanı olarak tayini çıkan Bartın İl Emniyet Müdürü Ogün Vural, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’a veda ziyaretinde bulundu.

İl Emniyet Müdürü Ogün Vural’ı makamında ağırlayan Başkan Cemal Akın, Vural’a ilimize vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerinin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Akın ziyaretin sonunda Bartın İl Emniyet Müdürü Ogün Vural’a naht sanatı ile yapılmış tablo hediye etti.

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Emniyet Müdürü Ogün Vural ilimizdeki görev süresi içinde güzel çalışmalara imza attı. Hep birlikte uyumlu bir şekilde çalıştık. Bundan sonra ki yeni görevinde de çok başarılı olacak. 

İlimize vermiş olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür ediyor, Yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.