Yeni İmar Yolu Açılıyor

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Şiremirçavuş Mahallesi Kırıkçı Zeliha Ana Sokak’ta açılan imar yolunda tesviye çalışmaları başladı.

Vatandaşlara ulaşım kolaylığı sağlamak için mahallelerde imar planında bulunan fakat ulaşıma kapalı olan yolları açarak hizmete sunan Bartın Belediyesi çalışmalarına Şiremirçavuş Mahallesi devam ediyor.

Kırıkçı Zeliha Ana Sokak’ta bulunan yol imara açılırken ekipler sıcak asfalt çalışması öncesinde zemin tesviye çalışmaları gerçekleştiriyor.

Belediye Başkanı Cemal Akın, çalışmayla ilgili açıklamasında, göreve geldikleri günden bugüne çok sayıda imar yolunu ulaşıma açarak vatandaşların yol ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirterek ulaşıma açılan yeni yolları da en güzel şekilde asfalt malzemelerle düzenlediklerini söyledi.

Akın; “Bartın Belediyesi olarak yeni imar yollarını hizmete açarak vatandaşlarımız için ulaşım kolaylığı sağlamaya devam ediyoruz. Son olarak ulaşıma açtığımız Şiremirçavuş Mahallesi Kırıkçı Zeliha Ana Sokak’ta bulunan yolun tesviyesi için çalışma başlattık. Tesviye çalışmaların ardından ise bu yolumu sıcak asfalt ile düzenleyeceğiz. Ayrıca çalışma yaptığımız bu alana tek taraflı kaldırım yapacağız.

Gelişen Bartın’ımızda çalışmalarımıza ara vermeden hızlı bir şekilde devam ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.