Öne Çıkanlar BAKKA Emine KOÇOĞLU Karabük Ulus Kurucaşile Zonguldak Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı

Yeni pazara tam not

Bartın’da yeniden inşa edilerek hizmeta açılan modern Pazar yerinde satıcılar yerlerini aldı. Pazar modern görünümüyle dikkat çekiyor. Pazar yeri vatandaştan da tam not aldı. Vatandaşlar ise yeni yapılan Pazar yeri için memnun olduklarını eski yerin fiziksel özelliğinden dolayı çok zorluk çektiklerini, yeni pazarın modern olduğunu ve emeği geçenlere teşekkür ettiklerini bildirdiler. ‘L’ şeklinde 24 tane 10 metrekarelik, 1 tane 30 metrekarelik, 1 tanede 36 metrekarelik dükkan bulunan Pazar yerinin içinde tuvalet bulunuyor. Toplam 351 metrekare dükkanları ve üzeri çelik konstrüksiyonla örtülü olan Pazar yeri toplam bin 800 metrekare açık alana sahip.

G.Yavuzaslan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şahin Durmaz 13 yıl önce

Sayın Başkan, Hizmetleriniz için teşekkürler. Yanlız yapılması gereken bazı husuları da sizden bekliyoruz. Bunlar;
1- Tüketiciyi koruma kanunu gereğince parekende ürün satan tüm işletmeler, ürünün fiyatını ve menşeini müşterierin rahatlıkla görebileceği (vitrinde ise vitrine, tezgahta ise tezgaha) bir yere asmak zorundadır.
Maalesef bu konuda hiç bir şey yapmadınız. Oysa olay çok basit, önce tüm esnafa tebligat yaparsınız, sonra da denetimi yaparsınız. Gereğini yerine getirmeyene de idari para cezası uygularsınız.

BARTINDA YAŞAYAN TÜM VATANDAŞLAR ADINI BUNU SİZDEN TALEP EDİYORUM.

SAYGILAR, HERKESİN RAMAZAN BAYRAMINI KUTLARIM.