Zararlar En Kısa Sürede Karşılanacak

Bartın Valisi Nusret DİRİM İlimizde 12 Ağustos günü başlayan ve gece saatlerinde etkisini artırarak devam eden sağanak yağmurun neden olduğu  sel  afetine  maruz kalan Amasra ve Kurucaşile İlçesine bağlı köylerde  yapılan çalışmaları yerinde denetleyerek, incelemelerde bulundu.

İlgili Foto Galeriye Git
 
Amasra ve Kurucaşile ilçelerine bağlı Çakraz, Avara, Kanatlı, Meydan, Karaman, Çayaltı, Kavaklı, Alapınar ve Tekkeönü köylerinde sel afeti sonrasında  yapılan çalışmaları inceleyen Vali DİRİM, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
                                                                                                                                                                        
Vali DİRİM, doğal afetlerin bazen bu tür sonuçlar doğurduğunu, sel afetine mağruz kalan köylerin mağduriyetinin giderilmesi için Devletin bütün imkanlarının seferber edildiğini ve çalışmaların hızlı bir şekilde sürdürüldüğünü, Devletin bütün kurumlarıyla olayın yaşandığı andan itibaren  her zaman vatandaşların yanında olduğunu, hasar tespit çalışmalarının yapılarak, vatandaşların zararlarının en kısa sürede karşılanacağını belirtti.
 
İnceleme ve denetlemelerinde kendisine eşlik eden Kurucaşile Kaymakamı Selim ÇOMAKLI, İl Jandarma Komutanı J.Alb.Tekin AKTEMUR,  İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim KAYIŞ  ile vatandaşların sorunlarını dinleyen Vali DİRİM, çocuklarla da yakından ilgilendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.