2017'nin ilk bebeği Gineli Amira'nın

ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde Gineli Amira Keita Acar ile İsmail Acar çiftinin yeni yılın ilk saatlerinde dünyaya gelen bebekleri hastanede ilgi odağı oldu.

İnşaat işçisi İsmail Acar, 2 yıl önce çalışmak için gittiği Gine Cumhuriyeti'nde Amira Keita ile tanıştı. Bir süre birliktelikleri devam eden Acar ile Keita ardından evlenmeye karar verdi. Aynı yıl içinde Gine'de ve Türkiye'de yapılan düğünle evlenen çift daha sonra Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde yaşamaya başladı. Çiftin ilk bebeği ise yeni yılın ilk saatlerinde Ereğli Devlet Hastanesi'nde dünyaya geldi. Amira Keita Acar ile İsmail Acar, bebeklerine 'Enes' adını verdi.

Hastane personelinin ve diğer hastaların ilgi odağı olan Enes bebeği ziyaret eden Zonguldak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Muharrem Erdem, çifti tebrik etti.

DHA

Anahtar Kelimeler:
ZonguldakEreğli
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.