Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz

Arkadaşını öldüren kömürcü tutuklandı
ZONGULDAK'ın Kilimli İlçesi'nde, önceki gün arkadaşı 34 yaşındaki Nevzat Temel'i tabanca ile öldüren Uğur Cem A., polise teslim oldu. Uğur Cem A., nöbetçi mahkemece tutuklandı.

İlçede kömür alım satımı yapan Nevzat Temel ve Uğur Cem A., geçen Cumartesi günü alkol alırken bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Uğur Cem A., Pazar günü öğle saatlerinde Atatürk Caddesi'ndeki kıraathanenin penceresinden yolun karşısında gördüğü Nevzat Temel'e tabancayla ateş ederek kaçtı. Başına ve sırtına isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Nevzat Temel, Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde hayatını kaybetti.

Evli ve 1 çocuk babası Nevzat Temel'in cenazesi dün gözyaşları arasında toprağa verildi. Kaçan Uğur Cem A., ise bugün sabah saatlerinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerine teslim oldu. Kilimli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edilen Uğur Cem A., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

DHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.