Öne Çıkanlar BAKKA Emine KOÇOĞLU Karabük Ulus Kurucaşile Zonguldak Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı

En güzel buzağı ve malak yarışması

ZONGULDAK'ın Çaycuma İlçesi'nde devam eden 'Batı Karadeniz Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nda, 'En güzel buzağı ve malak yarışması' düzenlendi.

Bu yıl 2'ncisi yapılan fuar kapsamındaki yarışmaya 11 çiftçi buzağılarıyla, 9 çiftçi de malaklarıyla katıldı. Hayvan sahipleri, buzağı ve malaklarını tek tek jüri önüne çıkardı. Bartın-Karabük-Zonguldak Veteriner Hekimler Odası Başkanı Önder Alkan, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Murat Çarşanbalı, Belediye Başkan Yardımcısı Körpüş Mısırlı'nın da yer aldığı jürinin yaptığı puanlama sonucunda en güzel buzağı ve malaklar belirlendi.

Renkli görüntülere sahne olan yarışmada dereceye giren hayvan sahipleri altın ve yem ile ödüllendirildi. Tüm yarışmacılara Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı logolu tişörtler dağıtıldı.

DHA

Anahtar Kelimeler:
Zonguldak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.