Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan Bartın Emniyet Müdürlüğü

FETÖ operasyonu: 7 gözaltı
ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında daha önce açığa alınan İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nde görevli 6 memur ile 1 öğretmen gözaltına alındı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, soruşturma kapsamında sabah erken saatlerde 7 adrese eş zamanlı baskın yaptı. Operasyonda daha önce görevden uzaklaştırılan öğretmen Y.Y. ile İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ndeki görevlerinden uzaklaştırılan veteriner hekim E.Ö., ziraat mühendisleri F.Y., İ.Y. ve F.K., veteriner sağlık teknisyeni S.K., ziraat teknikeri Y.A., gözaltına alındı. Evlerde yapılan aramalarda bazı evrak ve dökümanlara el konuldu. Gözaltına alınan 7 kişi, Ereğli Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadeleri alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

DHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.