Öne Çıkanlar Bartınspor Cemal Akın Yılmaz Tunç Seyfettin Azizoğlu 30 Ağustos 3 Kasım 25 Kasım Ereğli

Galatasaray ve Fenerbahçe Formasıyla Evlendiler
Galatasaray ve Fenerbahçe Formasıyla Evlendiler

Zonguldak'ın Gökçebey İlçesi'nde, Galatasaray taraftarı 25 yaşındaki Tülay Kara ile Fenerbahçeli aynı yaştaki Önder Çoban, tuttukları takımların formasıyla nikah kıydırarak evlendi.

Gökçebey Belediyesi'nde işçi olan Önder Çoban, Almanya'da özel bir şirkette aşçı olan Tülay Kara ile tatil için memleketi Gökçebey'e geldiğinde tanıştı. Birbirlerine aşık olan çift, aile arasında yaptıkları nişanın ardından nikah kıydırarak evlendi. Nikahta Tülay Kara'nın isteği üzerine çift tuttukları takımların formalarını giydi. Tülay Kara, arkasında 'Önder' yazılı Galatasaray, Önder Çoban da arkasında 'Tülay' yazan Fenerbahçe forması giyerek nikahlarını kıydırdı.

Önder Çoban, düğünden önce nikah yaptıklarını, düğün tarihinin henüz netleşmediğini söyledi. Çoban, "Eşim küçüklükten bu yana hayali Galatasaray forması ile nikah masasına oturmakmış. Bana da Fenerbahçe forması giymek nasip oldu. Ne de olsa kardeş takım. Biz birbirimizi seviyoruz" dedi.

Tülay Kara ise "Galatasaraylıyım. Eşim de Fenerbahçeli. Nikahı forma giyerek yapmak benim küçüklükten gelen bir şey. Bunu gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyum" diye konuştu.

DHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.