Şehit Uzman Onbaşının adı Kuran kursuna verildi

HAKKARİ'nin Şemdinli İlçesi'nde geçen 29 Ağustos'ta PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada şehit olan 23 yaşındaki Jandarma Uzman Onbaşı Kerim Keçeci'nin adı, Çaycuma İlçesi Saltukova Beldesi'nde Kuran kursuna verildi.

Jandarma Uzman Onbaşı Kerim Keçeci Kuran Kursu'nun açılış törenine Kaymakam Serkan Keçeli, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Selçuk Özen, Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu ve şehidin annesi Ferizan ile babası Naim Keçeci katıldı.

Aileye tekrar başsağlığı dileyen Kaymakam Serkan Keçeli, "Şehitlerimizi bu toprak uğruna, inancımız uğruna, kitabımız uğruna veriyoruz. İnşallah bu karanlıkların sonu gelecek. Bu vatan için ne olursa olsun hepimiz elimizden geleni yapacağız" dedi. Törende duygulu anlar yaşayan şehidin annesi Ferizan ve babası Naim Keçeci, yetkililere teşekkür etti. Tören sonunda Kara Kuvvetleri Komutanlığı tarafından gönderilen şehidin şehadetname belgesi, Kaymakam Serkan Keçeli tarafından Ferizan ve Naim Keçeci çiftine verildi.

DHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.