Bartin.info Haber

Bartın Üniversitesi internet sitesi yenilendi

Eğitim

İnteraktif yönetim yapısıyla geliştirilen yeni sayfada birçok kategoride Bartın Üniversitesi hakkındaki haberler, sosyal paylaşım ağları üzerinden de yayınlanabilecek yapıda hazırlandı.

Bartın Üniversitesi'nin kurumsal renk tonlarında hazırlanan yeni web sitesinde kullanım açısından basitlik ve estetik öne çıkarıldı. Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Feridun Badur, “Tasarım konusunda web sitemizde ziyaretçilerin içeriği hem kolay görüntüleyebileceği hem de navigasyonları sayesinde hızlı bir şekilde bilgi alabileceği türde bir site oluşturmaya öze gösterdik. Ayrıca sadeliği ve kullanılabilirliği göz önünde bulundurularak hazırlanılmasına da dikkat ettik.”dedi.

Ayrıca sitede Bartın Üniversitesine resmi facebook, twitter, youtube gibi sosyal medya sayfaları içinde link bulunuyor. Bu sayede web kullanıcısı Üniversitemiz ile ilgili etkinlikler ve duyurular hakkında anında bilgi alabiliyor. Son birkaç yılda vazgeçilmez bir iletişim ve pazarlama ağı haline gelen sosyal medyanın önemi her geçen gün daha da artıyor. İlk zamanlar sadece bireysel olarak kullanılan sosyal mecralar artık kurumların, şirketlerin vazgeçilmezi haline geldi. Bu nedenle artık üniversitemiz de sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanıyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.