Bartin.info Haber

Akın: Bilmeden yapılan yorumlar fitne fesattır

Yerel Yönetimler

Belediye Başkanı Cemal Akın su kesintisinin ardından yapılan olumsuz yorumları art niyetli bulduğunu belirterek "Biz gece gündüz demeden çalışıp halkımızı susuz bırakmamaya gayret ediyoruz. Konuşmamızın bir cümlesini cımbızlayarak yapılan ve ulusal bir kanalda yer alan haber gerçeği yansıtmamakla beraber, bu haberi ve yorumu yapan arkadaşlarımızı çalışmalarımızı görmek üzere Bartın'a davet ediyorum" dedi.

Ulupınar'dan 32,2 km.lik mesafeden Bartın'a gelen içme suyu ile ilgili bilgiler de veren Başkan Akın "Bu isale hattı 1984-85 yıllarında Amasra-Bartın grup içme suyu olarak ihale edilmiş ve 1990 yılında işletmeye alınmıştır. Bu hatta 1990-2000 yılları arasında 250, 2000-2009 yılları arasında 50, 2009'da göreve başladığımızdan bu güne 2,5 yılda da 9 kez su kesintisi yapılmıştır. 9 su kesintisinin 5'i planlı ve önceden halkımıza haber verilerek yapılan bakım ve onarım, 4'ü ise anı patlamadan kaynaklanan arızalardır. Hattımızın şu anda 22 km.lik kısmı çelik, 10,2 km.lik kısmı ise asbestli borulardır" dedi.

Su kesintisi için halktan bir kez daha özür dileyen Başkan Akın "Hiçbir belediye başkanı su kesintisinden memnun olmaz. Ayrıca o anda meydana gelen patlak için "ne yapalım" ifadesini kullandık ama bu yatıyoruz anlamına gelmiyor. Ekiplerimiz geceli gündüzlü çalıştı ve suyu en kısa sürede şehre verdi. Ayrıca bu 32 km.lik hatta bir arıza meydana geldiğinde suyun tahliye edilmesi 4 ile 7 saat arasında gerçekleşiyor. Arıza bir dakikada giderilse bile tekrar suyun verilip şehre ulaşması bir o kadar saat daha zaman alıyor" dedi.

Bartın'ın alternatif su kaynağı olmadığını da kaydeden Başkan Akın "Ulupınar'dan gelen su hattımızın bir kısmı baraj çalışması nedeni ile baraj altında kalacak. Bu kısım için DSİ'nin projesini bekliyoruz. İkinci su isale hattı için İller Bankası ile gerekli görüşmeler yapılıyor.Yine DSİ'nin 1000 günde 1000 gölet kampanyasından yararlanarak Kaman Bölgesi'ne gölet yapılması için girişimlerimiz var. Daha on beş gün önce deniz suyunu arıtabilir miyiz diye bir araştırmaya başladık. Ancak çok maliyetli bir çalışma. Bütçesi neredeyse belediyemizin yıllık bütçesine yakın. AB fonlarından yararlanmak için Çevre Bakanlığı ile birlikte yapılan çalışma kapsamında kanalizasyon atıksu arıtma ile birlikte Kemal Samancıoğlu döneminde yapılmış ve yüzde 51'i su kaçağı yaratan kullanım ömrü dolmuş 80 km.lik şehir şebekesinin değişimi için tüm gayretimizi gösteriyoruz. Bu yıl sonu ya da 2012'nin ilk aylarında ihalesi gerçekleştirilecek. Biz " ne yapalım derken" bir taraftan işte bu çalışmalar yapılıyor dedi.

Bu yılın Eylül ayında Bartın'da beşte bir oranında daha az yağmur yağdığına da değinen Başkan Cemal Akın "Meteorolojik veriler ile her yıl Eylül ayında mt2.ye 111 kg. yağmur alan Bartın, bu yılın Eylül ayında 21 kg. yağmur almıştır. Yağmur ve kar yeterince yağmıyor. Yer altı suları beslenemiyor. İnkumu'nda bile 45 metreden yaptığımız sondajdan su çıkmadı. Paranız olunca yol yapmak çok kolay ama su bulmak çok zor. Biz yine de zaman zaman yaşanan su sıkıntısının aşılması için tüm gayretimizi gösteriyoruz" dedi.

Kavşak Suyu'nun her gün akıtıldığına da dikkat çeken Başkan Akın " Göreve geldiğimizde üç günde bir akan Kavşak Suyu'nu her gün çeşmelerden öğlene kadar akıtıyoruz. Çok uğraşlar vererek bu suyu artırdık. O zaman da Kavşak Suyu'na Durnuk Suyu, Ulupınar Suyu katılıyor diye dedikodu ettiler. Ancak gerçekleri halkımız biliyor. Artık Kavşak Suyu çeşmelerinde su kavgaları yaşanmıyor" dedi.

Yorumlar (30)

muhammet 13 Yıl Önce

yapılan yorumlar son derce yersiz ve art niyetli yapılan yorumlardır. cemal başkan fedakarca görev yapıyor.

fehmi 13 Yıl Önce

portakal haklıdır.bu bartındaki lakayıtsızlığı adam oturduğu yerden biliyor ve doğru biliyor.ancaaaak bu işlere tek sebep akp milletvekili ve eski il başkanı yakup ulupınardır.onlar oturttu bunları koltuğa.değil belediye başkanı konuşması iki lafı bile konuşabilecek karizma yok adamda.vekil sağolsun birdahaki sefer de ya seyfettin yada metin çetin ile alır bu belediyeyi.bakan amca öyle dediii!!!!

ramis kibir 13 Yıl Önce

ya bu insanlara rıza başkan gibi bağırıp çağıran bi başkan lazım,cemal başkan napsın daha adamın doğru uykusu bile yok yazıklar olsun bu bartınlılara

alp-eren 13 Yıl Önce

Su kesintilerinde Oğuz Pir ve ondan sonra ki dönemlerle kıyaslarsak.Cemal Akın'a haksızlık yaptığımızı görürüz. Asbestli boruları Bartın'a döşeyenleri unutmamak lazım.

kaptan ck 13 Yıl Önce

bartın belediyesinin çalışmalarını görmezden gelmek ne diyeyimki

frigyalı zeybek 13 Yıl Önce

Bu şehirde protokol görevi haricinde ortalıkta görünmeyen başkanlar da görev yaptı.Yaptırdığı bölünmüş yolu söktürüp milyarlarca lirayı çöpe atan başkanlar da görev yaptı.Cemal başkan geldiği günden beri iyi niyeti ile ve gece gündüz çalışarak hem çalışanının hakkını korudu hemde şehirde yaşayanlar için bartını yaşanır bir şehir yapmak için elinden gelenden fazlasını yaptı ve yapmaya da devam ediyor.Ama malesef bazıları her zaman olduğu gibi nankörlüklerini hiç bırakmıyorlar.Efendiler at gözlüklerinizi çıkarın da son yıllarda yapılanları şöyle bir görmeye çalışın.Cemal başkanım Allah yar ve yardımcınız olsun.

gerçekçi 13 Yıl Önce

Bartın için birisi doğru şeyler söylemiş.Sevgili başkan kızacağına biraz öz eleştiri yap.Bartın'ı parklıyoruz diye reklam yapacağına, kendi görüşüne uygun olmayan işçilerle uğraşacağına,seçimlerde il başkanı gibi çalışıp,partililerine rozet takacağına biraz da su sorununa kafa yorsaydın şimdi ben ne yapayım demezdin.

ne yapabilirmiş 13 Yıl Önce

belediye bşknının görevi yetkisi neyse onu yapacaksın başkanım.ne yapabilirim diye bişey yok.rıza başkanı arar olduk.bartının efsane başkanı rıza başkanımız nerelerdesin.inş. önümüzdeki seçime senin gibi birileri gelir göreve.yanında yetiştirdiğin kişileri destekle bu seçimde başkanım.

bartınlı vatandaş 13 Yıl Önce

bu su madalyonun bi yüzü.daha diğer yüzlerini hiç görmemişiniz fatih bey.başkanımız sizi bartına çağırıyo.gelinde bi rezillikleri görün.kaldırımdaki eşyaları insanların yürüyebileceği yolları nasıl gasp etmişler bi görün.bartındaki ırmağın pisliğini bi görün.belediye servislerindeki mülteci kampı gibi millet sıkış sıkış gidiyo bunları bi görün.trafik sorunu şurda 2-3 seneden beri çıkmaya başladı sanki istanbul trafiği gelin görün fatih bey.belediyeciliği park yapmak sananlara gelinde bi cevap verin fatih bey.rıza başkanımızı geri istiyoruz...

Faniyim 13 Yıl Önce

Başbakan Erdoğan, her fırsatta şunu söylüyor: “Bizler insanız ve faniyiz. Ölünce Hoca Efendi Cumhurbaşkanı niyetine, Başbakan niyetine demeyecek, er kişi niyetine diyecek” Mesele bu gök kubbede rızai ilahiyi kazanacak hizmetler yapabilmek. Herkes kendince samimi veya değil bir şekilde hizmet ediyor. Bunu hak da görüyor halk da. Şu bir gerçek ki 20 yıllık il olan ve 20. Yılı kutlanan Bartın’ımız da yapılan ufuksuz projeler, at gözlüğüyle 4 yıllık seçimler düşünülerek gerçekleştirilen planlar yüzünden kentimiz il görünümünden uzak kalmış. Su konusunda ne Oğuz Pir, ne Rıza Yalçınkaya, ne Cemal Abanalı, Ne Ahmet Altıntel, ne de Cemal Akın başarılı olabildi. Halbuki Bartın’da belediye seçimleri suyun ekseninde döner ve şekillenir. Kaybedenler de su yolunda kaybeder.

Faniyim 13 Yıl Önce

Kazananlar da su yolunda bir arpa boyu yol alamaz. Kendinden önceki belediye başkanlarını su konusunda çok ve acımasızca eleştiren Cemal Akın, şimdi oturduğu koltukta daha önce oturan meslektaşlarının ahını almış olmalı ki bu mesele başına geldi. Balık hafızalı olmamak lazım. 5-6 yıl önceki gazete küpürlerini inceleyenler bu haberlere ulaşabilir. Görevi devam ederken vefat eden eski Başkanlardan Davut Fırıncıoğlu zamanında yapıldığı ileri sürülen su isale hattını kullanıyormuşuz. 21. Yüzyıl Türkiye’sinde 20 yıllık bir ilde mahalle çeşmelerinde kuyruğa girerek ellerdeki bidonlara doldurulan ve 1948 yılında isale hattı yapılan kavşak suyunu kullanıyoruz. Bu kavşak suyu doldurma meselesi Bartınlıların kutsalı haline gelmiş. Evet su kutsaldır, yaşamdır, candır ama Bartın’daki gibi değil. Bartın’daki uygulamayı kimse savunmasın. Evinde akan suyu içemeyip başka alternatifi olmayanların tek seçeneği olduğu için kavşak suyu özel olmuş Bartın halkı için.

Faniyim 13 Yıl Önce

Kavşak suyunun güvenirliği ve tadının ise Bartın’ın belası olan HEMA yüzünden kaybolduğu malumdur. Yapılan yorumlara bakınca yine tarafgirlik, partizanca çizgilerde yorumlar yapılıyor. Dedik ya gök kubbede hoş seda bırakmak diye. Hizmetin rengi partisi olmaz. Öncelikle Cemal Akın Başkan’a yapılan bu haberi, yorumu tasvip etmiyorum. Haberi dümdüz ver ama hakaret etmeden küçük düşürmeden ver. Yorum yapma. Şimdi empati zamanı. Herkes kendisini hatta Fatih Portakal bile kendi yerine koysun. Bence yanlış ve bu görüntü üzerinden Cemal Akın’a yüklenmek haksızlık ve ayıp olur. Bu görüntünün üzerinden pirim yapmaya çalışmak belden aşağı vurmak olur. Evet bu meselede Cemal Akın’ da kendi üzerine düşen dersleri alması gerekir. 35 yıllık siyasetçi Cemal Akın siyasetçi olamamış. Yani doğal bir adam. İlmi siyaseti yapamıyor, eğip bükemiyor neyse oyum diyor. Ama iyi niyetinin kurbanı oluyor. Netice pek iç açıcı değil. Ekim ayı girdi karbonmonoksit kokusu şehri sarmaya başladı.

Faniyim 13 Yıl Önce

Mayıs ayına kadar kapkara duman altında kömür isi ve tozu altında bir şehir…6 bin üniversite öğrencisi olan ancak barınma problemine çözüm bulamayan bir şehir. Üniversite öğrencileri geliyor diye şımarıp ev kiralarını fahiş fiyatlara veren fırsatçıların yaşadığı bir şehir… Köprü trafiği deyince İstanbul Boğaz köprüsü akla gelirdi, şimdi Bartın’da kemerköprü, Orduyeri akla geliyor. Tek geçişli OSB köprüsü, kirazlıköprü akla geliyor. Trafik keşmekeşi yaşanan bir şehir… Birisi vefat ettiğinde belediye hoparlöründen yedi ceddinin anons edildiği şehir…Lafa gelince mangalda kömür bırakmayan yatırıma gelince bankalarda bir milyar lira parası olup yatırıma dönüştürmeyenlerin şehri… Kamyonculuk ölecek diye demiryoluna karşı çıkanların şehri… Kalorifer bacasından çıkan dumana katlanamayan ama termik santrale gıkını çıkarmayanların olduğu bir şehir… Termik santrale karşı olup 6 ay kalorifer bacalarından çıkan kömür dumanına duyarlı olmayan çevrecilerin şehri…

faniyim 13 Yıl Önce

Balık üzerinden, Allah’ın verdiği eşsiz güzellikler üzerinden para kazanıp şehrine yatırım yapmayan, bir porsiyonluk balık için misafirinden geçinmeye onları bir atımlık barutla tokatlayanların şehri… Ancakkkkk her şeye rağmen eşsiz güzelliklere sahip yaşanabilecek çok harika bir şehir Bartın. Bartın’ın il oluşunun 20. Yılında ilk üst geçidine kavuşan Bartın’da güzel işler olmaya başladı... Peygamberimizin sancaktarına ait olan Hz.Ebu Derda'nın makamının Bartın'da olduğu hatırlanarak sahabeye yakışır bir şekilde restorasyon yapıldı. Sahabeye saygı gösterildi. Bu şehir için delilere ihtiyaç var. Anlamadığım tek şey şu: Cemal Akın başkan ve önceki meslektaşları yurtiçi ve yutdışına gittiklerinde ahhhh çekmezler mi, gpta etmezler mi... Bartın'da devrime ihtiyaç var, bu şehir 50-100 yıllık planlanmalı... Bu arada terminalin yakınlığı uzaklığı bir daha ağza almamalı... Bu şehri marka yapacak kişi aynı zamanda kendisini marka yaparak tarihe geçmeli. Gök kubbede hoş seda bırakacak bir tarih..

ali 13 Yıl Önce

fatih portakal gerekeni sölemiş bu devirde bu tarz yönetime bartın halkı layık değildir ve ilk seçimde gereken cevabı vercektir.hala hatalarını örtmek için bazı yorumcular eskilere sataşmaktadr ancak bartınlı her seçimde onlara gereken cevabı vermektedir hala başarısızlıklarını, her alanda başarısını gösteren insanları kötüleyerek kapatamayacaklarını anlamaları için daha kaç seçim gerekiyor .

ertan doğru 13 Yıl Önce

başkan göreve geldiğinde işçiler maaşlarını alamıyordu, kırtasiyelerden 1 top kağıt alamıyordu borçlarından dolayı..orduyeri köprüsünden geçilmiyordu, adam ağır cezada yargılandı. hendekyanı tarafında yol yoktu, orduyeri ırmak kenarında akşam karanlıkta insanlar yürüyemiyorlardı. başkan çok şeyler yaptı allah razı olsun. pazaryerinde insanların çamur içinde izbe yerlerde alışveriş yaptığını ne çabuk unuttunuz. bu memlekete çivi çakmamış adamlar saygı görürken çalışan insanlara yargısız infaz yapmaya kimsenin hakkı yok.....

Muhammet Karakök 13 Yıl Önce

Sular bir kesildi telefonları susmadı olay yerine gitti bizzat inceledi heryeri ayağa kaldırdı arızalar çözülünceye kadar ekiplerle beraberdi. Dediki gerekli müracaatları yaptık iller bankasına asbestli su sorunu onlardan gelen cevaptan sonra çözülecek şuan yapacak birşey yok .. FOX HABERİN SUNUCUSU bilgisiz insanlıktan nasibini almamış basın ahlakı ne bilmeyen o kişi cümlenin yapacak birşey yok kısmını alıp bu ne acizlik diyor.. Başkan patlak sebeplerini anlatıyor ağır araçlar heyelanlar dinamitler ve deprem gibi sarsıntılar yol açmış olabilir diyor ve nezaketen Özür diliyor O BİLİNÇSİZ SPİKER cümlenin önündeki sözleri kırpıyor işine geleni alıp 3 şiddetinde depremle borular patlamış, belediye başkanıda özür diliyor diyor Bune terbiyesizlik bune saygısızlık bune haksızlık o insan gecesini gündüzüne katıp çalışırken ona bu lafları demek nasıl mümkün olur hangi vicdanla dedin sen onları be adam Bahsettiğin kişi Hizmetleri ile şimdiden Bartın Tarihine geçen bir isim CEMAL AKIN !

ata 13 Yıl Önce

Su hayat demektir, bu süreci sadece bu yönetime yıkmak doğru değildir ancak böyle gelmiş böyle gider mantığı ile hareket etmek ayrı bir yanlıştır. Rıza beyin de sorumluluğu olduğu unutulmamalıdır. Değerli Bartın'lılar, Bartın ımızda bir vizyon eksikliği görülmektedir. Öncelikli işlerin tespit edilmesi, ona göre hareket edilmesi gerekiyor. Artık bilişim çağındayız, herkes herşeyi hemen öğreniyor ve eleştiri kaçınılmaz. Son söz, İMAJ HİÇBİR ŞEYDİR SUSUZLUK HERŞEY...sular ısınmaya başlamıştır.

faniyim 'e katılıyorum 13 Yıl Önce

2 parkla milletin gözünü boyadı etraftaki pislikten hiiiç haberi yok. faniyimin yazdıkları çok doğru. 3 saatlik yola gitsinde şehir görsün ırmak*çay görsün kokudan duramıyoruz be. duman,lağım, is pis bartın mı güzel hah şaşarım aklınıza (güzel anlamı yapısal alanı kastediyorum yoksa doğasına dicek laf yok)

Halkın Vicdanı 13 Yıl Önce

Bütün halkımızı ve yerel basını Bu değerli insana sahip çıkmaya o Fox kanalını ve spikerini lanetlemeye davet ediyorum. Bir mehmet ali Erbil programlarından birinde ağzından kötü bir söz çıkardı halk galeyana geldi program kaldırıldı hatırlayın.. Koskoca Belediye Başkanına memleketi için bu kadar çabalayan bir insana adın ne nerelisin kimlerdensin demeden herkese eşit mesafede yaklaşarak hizmet veren kısa zamanda Bartın'a sayısız hizmetler kazandıran böyle bir insana dil uzatanları görmezden gelemeyiz Basınıyla vatandaşıyla bütün halk tepkimizi koymalı o kanalada spikerede haddini bildirmeliyiz. Okanal bir türk kanalı değildir bunuda unutmayalım TGRT'yi satın alarak FOX türk düşmanı yabancılarındır eğer susarsak sessiz kalırsak içimizdeki düşmanlar yüz bulacaklar türk türki savunmuyor saldırmaya devam diyecekler... HAYDİ BARTIN !!

Şinasi Eroğlu 13 Yıl Önce

Onun bunun goygoyculuğunu yapacağınıza biraz akıllı ve mantıklı bir şekilde olaya yaklaşırsanız ne olduğunu görürsünüz. Seçimlerden önce atıp tutması kolaydı. Çevir kazı yanmasın. İş başına gelince borç harç edebiyatı....Hangi belediye başkanı Bartın'da planlı ve programlı bir şekilde bir şehircilik ya da hizmet yapmış Allah aşkına. Belediyecilik adına bana bir tane olumlu bir şey gösterin ben de burası benim memleketim demiycem. Hangi konuda olumlu gelişme var ki. Yollar delik deşik, sular kirli asbestli borudan kanser riskiyle geliyor, Hava kirli çoluk çocuk astım bronşit sinüzit komasında tüm kış, şehircilik anlayışında ilerleme yok, eski Bartının bahçeli evlerinin arasına sürekli imar izni verilerek merkezdeki bahçeli doku kayboluyor. Yapılan evlerde site mahiyetinde çirkin mütayit işi. Koca senede sadece bir alt geçit açmak için Devlet Bahçeliyi getirmediği kaldı sanki büyük işmiş gibi. Irmak pislik içinde koku o biçim... Hizmet isteyen hizmet alır. Oyu veren Bartına müstehaktır.

burak ak 13 Yıl Önce

3,3 luk depremde zarar gorecek boru sıstemlerı kım zamanın da dosendıgını bır dusunmek lazım eğer aklınıza gelmıyorsa ben hemen soyleyeyım muhammet rıza yalçınkaya zamanında yapılmıstır. bartın beledıyesı beledıyecılık anlamında uzerını dusen gorevı fazlasıyla yapıyor. bartında seçilmiş olan mılletvekıllerın engellerıne rağmen. Sunucu fatih portakal da konuya cok hakım olmadığı cok acık ortada

bartınlı 13 Yıl Önce

arkadaşlar hepiniz boş konuşuyorsunuz..niye mi...siz ilk önce bartın'da geçtiğimiz pazar günü merkez üssü serdar köyü olan ve yerin 6 kilometre altında meydana gelen 3.3 şiddetindeki depremin ardından hangi bilimsel açıklama, şunu diyor:" deprem boruları patlatmıştır." hala anlamadıysanız. özetle şudur. haberin üzerinde başkana çatılıyor, ama o haberleri yapan gazeteci bu haberi hangi bilimsel açıklamaya dayalı olarak yapmış, asparagas haberlerin üzerinden siyasi çıkarlarınızı ön plana çıkartacak, fitne, fesat ve manidar açıklamalarda bulunmanız. hiç de hoş değil..siz ilk olarak videonun altında yazılana bakın. ne diyor 3.3 büyüklüğündeki deprem susuz bıraktı. diyor kim demiş bunu gazeteci, başkan'ın ağzından böyle bir cümle çıkmış mı yok.e peki kandilli nin resmi böyle bir açıklaması varmı yok..eeeeee hani haberin doğruluğu ve bilimsel dayanağı...bazı şeyleri yazmadan önce ayrıntıları bir düşünmekte fayda vardık saygılar....

alp-eren 13 Yıl Önce

sorun bu asbestli boruları bartına döşeyenle başlıyor ve günümüze kadar geliyor.projelerin yapılmasını engelleyenler ortada yok.orduyeri köprüsünün genişletilmesinde aylarca milleti çamur içinde yürümeye mahkum edenler (şikayet edenler)ortada olmadığı gibi.haksızlık yapılıyor belediye başkanına.dünle bugünü kıyaslıyarak olaylara baksak daha sağlıklı düşünürüz bence.su sorunu bartının en büyük sorunu ve gerçek sorumlular şimdi keyifle çaylarını kahvelerini yudumlayıp ahkam kesiyor.taşın altına elini koyan bir başkan geldi şimdi nasıl çamur atarız onun hesabı peşindeler.yazık oluyor hem bartına hemde başkana.bu kadar ağır eleştirileri hak etmediğini düşünen biri olarak.yılgınlık yok yola devam başkan.

alp-eren 13 Yıl Önce

konuyla doğrudan ilgisi olmayan kaldırım işgalleri başlı başına bir sorun.belediyenin bu konuda acil önlem alması lazım.hele kış mevsiminin başladığı şu günlerde keyfi bir şekilde kaldırım işgallerinde ısrar eden esnafın davranışları hoş manzaralar oluşturmuyor.kaldırımlarda araba işgallerinin yayaları engellemesi esnafın gittikce yaya yollarına yayılmasının bir an önce engellenmesi gerekir.

İnsan 13 Yıl Önce

şinci ba bakıy bakam...herkes Başkana çamur atıya..Kimse sormaya acaba bu görüntüyü ulusal basına kırparak sattı deyii...ben olsaydım görüntüyü ve habarı geçen gazteciyi ve fokus tivideki o adamı mahkemeye vörüdüm..Ama dua etsinle başkanıy boş işlere ayıracak vakıtı yok..çünkü başkan çalışıya...çünkü başkan yaptuklarıynan göz dolduruya..anayıp diynemeden habarı gamaranıy garşısına geçipte okumaknan olmaya o işlee...fokus tivideki adam yurt haberler müdürünü arayıp sormamışmı acaba bu habarıy aslı astarı ney deyi..haberi geçen muhabiri arayıp sorsaydınla...gazetecilik buysa yitirip gittiğimiz gazeteclilerin kemikleri kesin sızlayodur..

bartın'lı 13 Yıl Önce

dışardan biri bize laf attığı zaman herkes kurtlarını döküyor bakıyorum beyler.herkes doğruyu biliyor.işine gelene başkan şeker işine gelmeyene başkan .........'dır.ancak başkanın hakkaten birçok meziyetlerinin olmadığını bile bile verdi bartınlılar oylarını.birsürü işe girme sözü vardı yaaa.ama ara seçimde..... oldu sonları.az çok önünü gördü başkan herhalde ki pazartesi hüseyini attı garaja.yinede bu bartınlılar yemeyecektir bu mhp numaralarını.herkes aslında siyasi yazı yazmaya kalkmış ama sonunu getitrememiş.sonuçta ne olacak onu yazarsanız bişey ortaya belki çıkartabiliriz bu kadar satırdan.bunlar yaklaşan seçimin ayak seslerinin ilk adımlarıdır.seçim start aldı beyler.rastgele herkese....

Boz Türk 13 Yıl Önce

Cemal Akın'ın başarısını çekemeyen siyasi rakiplerin ayakçıları vardır ileri geri yazarlar senin gibi Bartınlı rumuzlu arkadaşım.... Ayakçının ayak sesinden ne olacakmış Genel seçimde birinci çıkan AKP yerel seçimde Cemal Akın'a yenilmişti... O ara seçim dediğin yine bir genel seçimdi hatırlatırım yerel seçimde sonuç belli Boşuna Karalamayın Cemal Akın'ı

vatandaş olmak 13 Yıl Önce

Bartın belediyesinde işini adam gibi yapanları kimse sevmiyor.torbayasası çıktı fırsat doğdu.vatandaştan iki üç laklakçının agzına bakılarak belediye çalışan koların iskeleti bozuldu.Dışardan vatandaş belediyeye işlerine karıştı.otamatikman işlerde aksama oldu.5.10 sene emekliliği geçmiş olanlar işe yaramayan birsürü kişiyi belediyede görüyoum tanıyorum. kaldıki ,tam verimli çağında tecübeli personelin ekmeği siyasete alet ediliyor..Acaba haksızlık yapanların vijdanları sızlamıyormu , merak ediyorum. mutlaka hata yaptıklarını birgün anlayacaklar.ama ozaman belediyenin içi boşalmış olacak.olan haksızlık yapılan personelelden bazılarına olacak.o zaman işler dahada karışacak.

Minnetsiz Kişiolma 13 Yıl Önce

Bakın Emeklilik yaşını 65'e çıkaran AKP dir. Başkan Kafasına göre hiç kimseyi emekli yapamıyor adam 55 yaşındada olsa çalışıyor ve o kimseyi çıkarmadı kanun var nizam var. Oda vatandaşın seçtiği siyasi iradeyle gelen bir yönetici memur nitekim... Unutmayalım Torba yasa uygulamasını çıkaran da AKP 'dir. Ve gönderilmesi zorunlu olan bir sayı var bu sayı içindeki işçiler kesinlikle emekliliği azalmış olmamalı diye bir de ibare var.. Ayrıca gidenlerin belirlenmesinde genelde amirler etkili olmuştur çünkü başkanlar değişir onlar kalır..Anlamışsınızdır umarım

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.