Bartin.info Haber

Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısını yaptı

Yerel Yönetimler

Bartın Belediyesi Meclis toplantısı, 5 Eylül saat 17:00’da gerçekleşti. Belediye Başkanı Cemal Akın’ın Meclis Başkanlığında toplanan Belediye Meclisinde, gündemde olan 14 madde ve sonradan eklenen 1 madde ile birlikte toplam 15 madde görüşüldü.

Meclis gündeminin ilk sırasında yer alan Karaçay Mahallesinde cadde ve sokak isimlerinin belirlenmesi talebinin görüşülmesi, Mahalle ve Sokak İsimleri Tespit Komisyonuna sevk edilirken, imarı ilgilendiren 2,3,6,7,8 ve 9. sırada bulunan gündem maddeleri imar komisyonuna sevk edildi. Meclis gündemindeki 4 ve 5. maddeler imar ve bütçe komisyonuna sevk edildikten sonra komisyondan gelen bilgi doğrultusunda kabul edildi. Daha önceki meclis toplantısında imar komisyonuna sevk edilen 11, 12, 13 ve 14. maddeler Belediye Meclisi tarafından oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 10.sırasında bulunan ve yine daha önceki meclis toplantısında Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Belediyemizin Afet Pay farkı alacağının görüşülmesi ile ilgili gündem maddesinin ise ilgili makamlardan görüş alınmasına müteakip yeniden değerlendirilmesine karar verilirken meclis gündemine sonradan eklenen Belediye işletmesinde kullanılmak üzere 1 adet çift kabinli kamyonet alımı talebi oy birliği ile kabul edildi.

Belediye Meclisi, 17 Ekim 2011 Çarşamba günü saat 17:00 da yeniden toplanmak üzere sona erdi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.