Öne Çıkanlar Bartın Valisi KDMP İsmail Toksöz Burcu Karalı Tiyatro Kastamonu Karabük TÜİK

13 Yaşındaki Çocuk Dalgalara Kapılarak Boğuldu

BARTIN’ın Amasra ilçesinin Bozköy plajında babası ve eniştesi ile birlikte dalgalı denize giren Talha Çankaya (13), boğularak yaşamını yitirdi. Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı dalgıçlar Çankaya’yı denizden çıkadı.

İlgili Foto Galeriye Git 

Ankara’dan bayram tatili için sabah saatlerinde Bozköy plajına gelen Çankaya ailesi dalgalı denize girmeye başladı.

Baba D.Ç, Eniştesi K.G ile birlikte dalgalı denize giren Talha Çankaya, boğulma tehlikesi geçirdiler.

Dalgaların arasında kalan D.Ç ve K.G kendi imkanlarıyla birlikte kıyıya çıkarken, Talha Çankaya gözden kayboldu.

Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanlığına bağlı Degak-3 dalgıç timi sevk edildi.

Ekipler denizde yaptığı aramalar sonucunda Talha Çankaya’nın cesedine 3 saat sonra ulaşarak, kıyıya çıkardı.

Ailesinin sinir krizleri geçirdiği sahilde Çankaya daha sonra otopsisi için Bartın Devlet Hastanesine morguna kaldırıldı.

Bartın’ın 59 kilometrelik sahil şeridinde etkili olan dalgalar nedeniyle çeken akıntının oluştuğu, Jandarma ve sahil güvenlik ekipleri 17 plajda denetim yaparak, vatandaşların denize girmemeleri konusunda uyarılarda bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sorumlusu kim 3 yıl önce

eğer ki bir can kaybı var ise can kurtaran yok demektir bu kadar net güvensiz sahil kenarları yazıklar olsun o çocuğun ailesine Allah sabır versin derhal ilgili belediyeye tazminat davası açılmalı belki bu önlem almaları için bir uyarı olabilir.