Abi-Kardeş Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi

Bartın'da, tarlada tartıştığı ağabeyi Turgut Okan'ı öldüren, daha sonra kendi canına kıyan Hasan Okan toprağa verildi.

İlgili Foto Galeriye Git

Bartın'a bağlı Gözpınar köyü'nde dün meydana gelen olayda, kendilerine ait tarlada belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışmada, önce ağabeyi 43 yaşındaki Turgut Okan'ı öldüren, daha sonra eve gelerek sosyal medya hesabından canlı yayın yaparak canına kıyan 34 yaşındaki Hasan Okan, bugün toprağa verildi.

Bartın Devlet Hastanesi'nden alınan cenazeler önce evlerinin önüne getirildi. Burada okunan duaların ardından helallik alınarak köydeki aile mezarlığına götürüldü. Saat 11:00 sularında kılınan cenaze namazının ardından iki kardeş gözyaşlarıyla toprağa verildi.

OLAY:

Olay, dün saat 12.00 sıralarında, Gözpınar köyü'nde meydana geldi. 3 ay önce cezaevinden çıkan bekar, Hasan O., ağabeyi evli ve 3 çocuk babası Turgut O.(43) ile kendilerine ait tarlada bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Hasan O. yanında bulunan av tüfeği ile ağabeyine 1 el ateş etti. Kanlar içinde kalan ağabeyini gören Hasan O., daha sonra kaçtı. Köylülerin haber vermesi üzerine gelen 112 Acil ekibi ilk müdahalede bulunduğu Turgut O.'yu Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Evine giden Hasan O. av tüfeğini başına dayayarak ateşledi. Hasan O.'yu arayan jandarma ekibi eve geldiğinde, cesediyle karşılaştı. İntihar eden Hasan O. cesedi otopsi için Bartın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kardeşi Hasan Okan tarafından tüfekle ateş edilerek, vurulan Turgut Okan, kaldırıldığı Bartın Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN CANLI YAYIN YAPTI

Hasan O. tarlada tartıştığı ağabeyi tüfekle ateş ederek yaraladıktan sonra evine giderken, intihar etmeden önce sosyal medya hesabından canlı yaptı. Hasan O. yayın sırasında, Arkadaşlar bugün Gözpınar Köyü'nde iki tane cenazemiz var. Biri Turgut O., biri de Hasan O. Maddi durumumun sıkıntı olduğundan dolayı vurmak zorunda kaldım. Ve şimdi kendimi infaz edeceğim. Bakın silah elimde, geride kalanlara ve annem bu dünyada gün görmedi. Öbür dünyada gün görmesin. Ve dayı sana hakkımı helal ediyorum. Sen de hakkını helal et, Serap babanı ben vurdum. Ve şimdi kendimi vuracağım. Benim hiçbir zaman yanımda olmadılar. Ve bu yılbaşını kara yılbaşı yapacağım. Hakkınızı helal edin, öbür tarafta görüşmek üzere diye konuşarak, canlı yayını tamamladı.

Ayhan ACAR (DHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.