Amasra'da Uyuşturucu Operasyonu

Bartın'ın Amasra İlçesinde Jandarma tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda 60 gram esrar, 75 kök kenevir ve 5 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

İlgili Foto Galeriye Git

Bartın İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplerce Amasra'ya bağlı Esenler Köyü'nde bir eve düzenlenen operasyona ilişki detaylar kamuoyuyla paylaşıldı. Yapılan açıklamada; "02 Kasım 2018 tarihinde Bartın İl J.K.lığı ekiplerince; Amasra İlçesi Esenler Köyünde uyuşturucu madde imal etmek amacıyla yasadışı kenevir ekimi yapıldığı duyumunun alınması üzerine; olaya karışan (1) şüpheli yakalanmış, şüphelinin evinde ve bahçesinde yapılan aramada,

(60) gram kubar esrar maddesi, (75) kök kenevir bitkisi ve (5) adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmiştir.

Olayla ilgili şüpheliler Amasra Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile gözaltına alınmış olup, gerekli adli tahkikat işlemlerine başlanılmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." dednildi.

Anahtar Kelimeler:
AmasraEsenler
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.