Öne Çıkanlar Kurucaşile BAKKA Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Filiz Fırat UEFA Ulus Rıza Yalçınkaya

Bartın'da sahte para operasyonu

BARTIN’da jandarma ekipleri durdurdukları otomobilde piyasa sürülmeye çalışılan 1350  TL'lik banknot ele geçirdi.

İlgili Foto Galeriye Git

Bartın İl Jandarma Komutanlığından operasyona ilişkin yapılan açıklamada; "02 Kasım 2017 tarihinde Merkez İlçe Muratbey köyünde 67… plakalı aracın sürücüsü M.K ve yanında seyahat eden M.T.C isimli şahısların aracında ve üzerlerinde Sahte Türk Lirası bulundurduğu ve Piyasaya Sürdüğü duyumunun alınması üzerine,

Bartın İl Jandarma Komutanlığı KOM - İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyonda (2) şüpheli şahıs yakalanmış, Cumhuriyet Savcılığından alınan arama kararına istinaden şüphelinin aracında yapılan arama sonucunda, şüphelinin üzerinde ve aracının içerisinde toplam (1350) Sahte Türk Lirası ele geçirilmiştir. Yakalanan (2) şüpheli hakkında tahkikata başlanılmıştır." denildi.

Ayhan ACAR (DHA)

Anahtar Kelimeler:
Muratbey
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.