Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan

Bartın Kent Merkezinde Mutasyonlu Virüs

BARTIN’da dinamik denetim modeli süreci kapsamında sabah saatlerinde il genelinde bin personelle yapılan denetimlere Vali Sinan Güner’de yer aldı.

İlgili Foto Galeriye Git 

Vali Güner, “Kentimizde varyasyonlu virüs görülmeye başlandı. Sarı rengimizi korumamız hatta maviye dönmek için çaba harcamalıyız”dedi.

İçişleri Bakanlığının talimatıyla Türkiye genelinde yapılan Koronavirüs denetimleri Bartın’da sabah saatlerinde bin kişilik personelle gerçekleştirildi. Hendekyanı caddesindeki esnaf denetimine katılan Vali Sinan Güner, kurallara uyulması konusunda vatandaşları uyardı.

Bartın’da bin kişi ile denetim yaptıklarını söyleyen Vali Sinan Güner, “Bugün Bartın’da bin kişi ile sabahtan bu yana denetimlerimizi yapıyoruz. Bu her gün sürecektir. Buradaki amacımız ilimiz risk değerlendirmesinde sarı bölgedeyiz. Orta riskli bölgede olduğumuz için turuncu ve kırmızı renge göre ekonomik ve sosyal hayata göre daha iyi tedbir düzeyindeyiz. Bizim bunu devam ettirmemiz gerekiyor. Bu süreci bütün vatandaşlarımızla ile birlikte başaracağız. İşyerlerindeki çalışma yöntemlerimizle ve denetimlerimizle bu süreci atlatmaya çalışıyoruz. Ama insanların özel hayatları, sosyal hayatları kendi içerisindeki hayatlara da müdahale edemeyiz.

Sonuçta umuma açık yerlerdeki denetimlerdeyiz. O nedenle vatandaşlarımızın yaşamlarının her aşamasında dikkatli olmaları ve bizim şu anda bulunduğumuz risk durumunu korumamıza hatta maviye dönüştürmekte yardımcı olmalarını istiyoruz.

Mutant dönemindeyiz, bu yeni bir versiyon ilimizde ve kent merkezinde görüldü. Bununla ilgili karantina tedbirlerini alarak, tam eşgüdümlü olarak çalışıyoruz. Hepimizin bu durumu korumak için çabalamayız. Hep birlikte bunu başarmamız gerekir.”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
foto harika 3 yıl önce

vali kaldırımda duran satış ürünlerini görüyor ama uyarmıyor şaka mı bu birisi beni uyandırsın bu şakadan. kaldırım işgalleri bir an önce düzenlenmeli vali bile olsa buna göz yummamalı