Emniyet Müdürlüğü'nden 110 personele eğitim

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklma:

Gelişen teknoloji ile birlikte Emniyet Müdürlüğümüz teknolojik altyapısı ve imkânları da buna paralel olarak gelişmektedir. Bu kapsamda personelimizin bu teknolojileri etkin ve verimli bir şekilde kullanabilmeleri amacıyla; İl Emniyet Müdürlüğümüz Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü personeli tarafından Merkez ve İlçe Teşkilatımızdaki tüm birimlerimizi kapsayacak şekilde 19.12.2011 – 05.01.2012 tarihleri arasında ilk etapta 110 personelimize Kurumsal e-posta Kullanımı konusunda eğitim verilmiştir. Bu eğitimlerimiz tüm personelimizi kapsayacak şekilde 2012 yılı içerisinde devam edecektir.

Eğitimler sonucunda birimlerimiz arasındaki iş ve işlemler daha güvenli, hızlı ve ekonomik bir şekilde yerine getirilecektir. Böylece personelden, araç gereçten ve zamandan tasarruf sağlanırken, bilgi güvenliği de sağlanacaktır. Bunun sonucunda da vatandaşlarımıza sunduğumuz hizmetler daha da hızlanacak ve artacaktır.

16.01.2012 günü saat 14.00’da Emniyet Müdürlüğümüz Konferans Salonunda kursa katılan personelimize katılım belgeleri düzenlenecek törenle verilecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.