Öne Çıkanlar BAKKA Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü

Emniyette eğitimler devam ediyor

Bartın Emniyet Müdürlüğü 'nün personeline yönelik olarak hazırlayarak verdiği birbirinden farklı eğitimler aralıksız olarak sürdürülürken, sürdürülen eğitimlerden birisi olan Polislikte Uygulamalı Durum Eğitimleri aralıksız olarak devam ediyor.

Bartın Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli personele yönelik olarak 1. Polislikte Uygulamalı Durum Eğitimi düzenlenmişti. Eğitim Daire Başkanlığı ile Bartın Emniyet Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürlüğü koordinesinde planlanan ve Bartın Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli toplam 30 personelin katılımıyla gerçekleştirilen 1. ve 2. Polislikte Uygulamalı Durum Eğitimleri başarılı bir şekilde gerçekleştirilirken 3. Polislikte Uygulamalı Durum Eğitiminin de halen devam ettiği öğrenildi.

Polislikte Uygulamalı Durum Eğitimleri beşer gün sürerken, Bartın Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli eğitimde uzman 3 eğitici personel tarafından eğitime katılan personele Durum Eğitimi Uygulaması, Hayatta Kalma Prensipleri, Görüşme ve Savunma Durumu, Güvenli Mesafe, Kelepçe Takma ve Arama, Polis Meslek Etiği, İnsan Hakları, Atış Uygulamaları v.b. konularda eğitim veriliyor.

Bartın Emniyet Müdürlüğü tarafından personeline yönelik olarak birbirinden farklı konularda düzenlenen eğitimler ile polisin çağın gerekleri doğrultusunda bilgilendirilerek en iyi şekilde vatandaşa hizmet etmesi hedeflenirken, eğitimlerin gerçekleştiriliyor olması Bartınlı vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.