Emniyet'ten Polis Hatıra Ormanı

Yaklaşan Polis Haftası etkinlik programının hazırlandığını ve en iyi şekilde kutlanacağını kaydeden Altınok, “Polis Haftası Etkinlikleri içerisinde yapmış olduğumuz değerlendirmeler ve toplantılar sonucunda, 4 Nisan 2012 tarihinde, Emniyet Teşkilatını tanıtım mahiyetinde standımızı Belediye Sosyal Tesislerinde saat 14.00’de açacağız. Bu sergimiz dört gün süre ile mesai saatleri içerisinde açık kalacak. Tüm vatandaşlarımızı, öğrencilerimizi, ailelerimizi bu standımıza bekliyoruz. Altınok, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, gazetecilerin kendisini ziyaret etmelerinden memnun kaldığını söyledi. 5 Nisan 2012 Perşembe günü, tüm şehitlerimiz için Şadırvan Camiinde saat 12.00’de namaz öncesinde Mevlit-i Şerif okutacağız. Bütün vatandaşlarımızı Mevlidimize bekliyoruz” dedi.

Polis, basın kaynaşması

Yine sözlerine devam eden Emniyet Müdürü Altınok, “6 Nisan Cuma günü, Emniyet Teşkilatımız içerisinde ki birimlerimiz arasında ferdi masa tenisi spor müsabakalarının finali yapılacak. Final maçımızı Emniyet Müdürlüğümüz binası içerisinde yapacağız. 7 Nisan Cumartesi günü Polis Hatıra Ormanı ağaçlandırma için, Orman Genel Müdürlüğü ile yapılan protokol gereği Bartın, Zonguldak 13. kilometredeki refüjün bittiği noktada hatıra ormanı yapacağız. Aynı zamanda bu hatıra ormanı planımızı, pikniğe çevireceğiz. Orman Şefimizle görüştük, onlar oradaki yerin düzenlemesini yapacaklar ve bizde orada bize ayrılan 30 dönümlük mevkide Polis Hatıra Ormanı yapacağız. Önümüzdeki yıllarda yine aynı yerdeki ormanı geliştirip bize yakışacak şekilde bir orman yapmayı hedefliyoruz. 9 Nisan 2012 Pazartesi günü, bütün basın mensuplarının katılımıyla polis, basın kaynaşması gerçekleştirmek amacı ile futbol müsabakası yapacağız” şeklinde konuştu.

Futbol müsabakası ödül töreni düzenlenecek

İl Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, 10 Nisan Polis Haftası Etkinlikleri çerçevesinde düzenlemiş olduğumuz, ilçelerimiz ve birimlerimiz arasındaki Halı Saha Futbol Turnuvasının yarı final ve final maçları yapılarak, ödül törenini gerçekleştireceğiz. Bunun dışında 10 Nisan 2012 Salı günü ise her sene olduğu gibi Cumhuriyet Meydanında çelenk koyma törenini gerçekleştireceğiz. Daha sonrasında Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde İlköğretim Okulları arasında düzenlemiş olduğumuz resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödül verme töreni yapacağız. Bu sene diğer senelerden farklı olarak ekiplerimiz almış olduğu eğitimi gösterme mahiyetinde, şüpheli aracın takip edilmesi, şüpheli aracın yakalanması, şüpheli aracın aranması ve bomba düzenekli şüpheli paketlerle alakalı bir görsel etkinlik yapacağız. İnsanlarımızın bu tür konularda nelere dikkat etmesi konusunda bu etkinliklerimizi gerçekleştireceğiz. En son olarak da geçit töreni ile etkinliklerimiz son bulacak” ifadesini kullandı.

Burada ki amacımız Polis Teşkilatı olarak, Bartınlıların hizmetinde olduğumuz, onların güveni için her türlü fedakârlığa katlanmamız gerektiğini belirtmek istiyorum. Bu vesile ile etkinliklerimize vatandaşlarımızın katılımını bekliyorum” sözlerine yer verdi.

H.Karaman

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.