Hırsızlığı Mobese Kameraları Çözdü

Bartın'ın Güzelcehisar köyünde meydana gelen hırsızlık olayı, mobese kameraları sayesinde çözüldü. Olayla ilgili 2 kişi tutuklanarak Bartın Kapalı Cezaevine gönderildi.

Bartın İl Jandarma Komutanlığı'ndan operasyona ilişkin yapılan açıklamada; "Bartın Merkez Güzelcehisar Köyünde faaliyette bulunan işletme sahibi 08.12.2015 günü saat 17.00 sıralarında bartin.info işletmesinde hırsızlık olayı meydana geldiğini, işletmesinden sanatçına ait (1) adet Korg marka org, (1) adet Yamaha 5016 marka Anfi Mikser, (1) adet Şuur marka telsiz mikrofon, (1) adet Şuur marka mikrofon, (1) adet MCS marka telsiz mikrofonun çalındığını, ayrıca masaların kenarlarında bulunan deri kaplama koltukların iki adedinin ve sanatçı bölümünde yerde bulunan halının yakılmaya çalışıldığını beyan etmiştir. Olayla ilgili C.Savcısına bilgi verilmiş, alınan talimatla OYİ Timi görevlendirilmiştir. 09.12.2015 günü olayın meydana geldiği işletme ve Inkumu Bartın Karayolu üzerinde yapılan kamera çalışmaları ve Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Mobese Birimi ile yapılan görüşmede 74 T .... plakalı ... Taksi durağına ait ticari araç tespit edilmiştir. bartin.info Olay ile ilgili taksi şoförü ile yapılan görüşmede 08.12.2015 günü saat 04.00 sıralarında (2) şüpheli şahsın kendisini arayarak İnkumu tepe mevkiinde bulunan işletmeye gitmek istediklerini ve kendilerini saat 05.55 sıralarında bıraktıktan sonra yaklaşık (30) dakika sonra tekrar işletmenin alt tarafında bulunan çeşmenin yanından alarak Bartın Merkez Yıldızköyünde ikamet ettikleri eve bıraktığını beyan etmiştir. Bartın Emniyet Müdürlüğü Asayiş Kısmı ile yapılan görüşmede (2) şüpheli şahıs ikamet ettikleri adreste yakalanarak beyanları alınmak üzere İnkumu J.Krk.K.lığına davet edilmişlerdir. (1) şüphelilerin alınan beyanlarında suçu itiraf etmiş ve iş yerinden aldığı malzemeleri kendi rızaları ile teslim etmişlerdir. Olayla ilgili Bartın.info C.Savcısına bilgi verilerek alınan talimat doğrultusunda malzemeler sahibine teslim edilmiştir. Şüpheliler 10.12.2015 günü adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alınmış, mevcutlu olarak sevk edildikleri adli makamlar tarafından işlemlerinin bitimine müteakip tutuklanarak Bartın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edilmişlerdir." denildi.

Anahtar Kelimeler:
İnkumuGüzelcehisar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Abi 8 yıl önce

devir çok değişti