Komutanlardan Biri Tutuklandı, diğeri firarda

Bartın’da görev yapan ve 2014 yılında Mardin'a tayin olan Bartın İl Jandarma Alay Komutanı Albay Alaaddin Karsavuran'ın da tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Mardin jandarma komutanı ile 2 subay tutuklandı

MARDİN'de darbe girişimi nedeniyle açığa alınan İl Jandarma Komutanı Albay Alaaddin Karsavuran ile birlikte 2 subay tutuklandı. Darbe girişiminde bulunan FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında açığa alınarak 20 Temmuz günü gözaltına alınan Mardin İl Jandarma Komutanı Albay Alaaddin Karsavuran, İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Komutanı Binbaşı Şener Sağlam ile Midyat Garnizon Komutanlığı'nda görevli Personel Binbaşı Murat Pazarbaşı, emniyette tamamlanan ifade işlemlerinin ardından Mardin adliyesinde hakim karşısına çıkarıldı. Geniş güvenlik önlemleri arasında hakim karşısına çıkarılan Albay Alaaddin Karsavuran, Binbaşı Şener Sağlam, Personel Binbaşı Murat Pazarbaşı tutuklandı. Tutuklanan subaylar Mardin Cezaevi'ne gönderildi.

İlgili Foto Galeriye Git

Hayrettin İmren hala kayıp

Bartın Deniz Üst Komutanlığı ve Bartın Garnizon Komutanlığı görevinde bulunan ve 2011'de Tuğamiralliğe terfi eden Dnz.Kurmay Kıdemli Albay Hayrettin İmren her yerde aranıyor. 15 Temmuz akşamı girişilen darbenin Gölcük Donanma Komutanlığı’ndaki elebaşısı yani cuntanın başı Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren’di. Hayrettin İmren Gölcük’te darbeyi üstlenip yönetirken Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele’yi de rehin aldı ve Yavuz Gemisi’ne bindirerek kaçırdı. Fakat darbenin başarısız olmasından sonra Hayrettin İmren bir bota binerek kaçtı. 15 Temmuz gecesinden sonra kaçan hayrettin İmren her yerde aranıyor. Şu an hala kayıp. Polis her yerde didik didik Tuğamiral Hayrettin İmren’i arıyor. Yakaladığı an yargının karşısına çıkaracak. (G.Arslan / bizimkocaeli)

DHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.