BARTIN’DA POLİS VAR, HUZUR DA VAR

Bartın polisi bizlere güven ve huzur vermekle birlikte art niyetli şahıslara korku ve panik yaşatmaktadır. Bartın İlimizde Polisimiz en ufak istihbaratı bilgileri bile büyük bir titizlikle incelemekte ve sonuca ulaşmaktadır.

Bartın polisimizin yapmış olduğu bu başarılı operasyonlar nedeniyle Emniyet Müdürümüzden, polis memuru arkadaşlarımıza, sivil memurlarımıza kadar emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyor başarılarının devamını diliyorum. Bartın polisini önemsiyorum, hem de gurur duyuyorum. Zira görevlerini başarı ile ifa eden yerine getiren kardeşlerimizin görevlerine olan bağlılıklarını biliyor gözlüyorum.  155 ihbarını 40-50 saniye içinde değerlendiren olay yer’inde olan başka bir ilimiz var mı? bilemiyorum ama bütün samimiyetimle yazmak isterim ki Bartın ilinde bir ihbar anonsu 1 dakikayı bulmadan gerek resmi memurları ve gerekse sivil ekipleri ile organize olarak en yakın ekipler olay yer’inde oluyorlar bu yüzden Bartın polisimizi kesinlikle tebrik ediyorum.

Bartın ilinin onlara ihtiyacı var bunu yazarken de bütün samimiyetimle ifade edeyim polisimizi önemsiyorum işlenen her suçun altında alkol ya da uyuşturucu yatmakta. Silahla yaralamalar, bıçaklamalar, aile içi şiddetler alkol ve uyuşturucu olmasa kesinlikle azalacaktır. Bartın ilinde her yıl öğrencilerimizin artmasıyla birlikte özellikle Bartın İl Emniyet Müdürümüzün uyuşturucuyla mücadelede çok titiz olduğunu biliyorum bu vesile ile görevlerini yaparken toplumun huzuru ve genel asayişinin sağlanması adına hareket ettiklerinin bilincinde olmamız gerekiyor.     
 
Polis her zaman neyi, kimi nasıl araştıracağını ve nerede bulacağını çok iyi biliyor Bartın halkı olarak bizlerde polisimize yardımcı olmalı her konuda onlara gereken ilgi alakayı göstermeliyiz onlar bizim huzurumuz rahat yaşamamız.  Gece evimizde rahat uyuyabilmemiz için 24 saat görevlerinin başındalar Bartın da asayişin dört dörtlük olduğu iddiasında değilim ama genele, totale baktığımız da  polis’in yanın da yer almak ihtiyacını duyuyorum bu konular da çok basına çıkmayan Bartın İl Emniyet Müdürümüz İsa Aydoğdu  şahsın da görev yapan tüm polis kardeşlerimi elde ettikleri başarıdan dolayı kutluyorum başarılarının devamını diliyorum.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.