Öne Çıkanlar Bartınspor Cemal Akın Yılmaz Tunç Seyfettin Azizoğlu 30 Ağustos 3 Kasım 25 Kasım UNESCO

D-100 Karayolunun Ankara yönü ulaşıma açıldı
BOLU'da, 15 Temmuz gecesi 2'nci Komando Tugay Komutanlığı ve İl Jandarma Komutanlığı askerlerinin olası darbe kalkışmasına önlem olarak belediye araçlarıyla kapatılan D-100 karayolunun Ankara yönü, ulaşıma açıldı.

Bolu Belediyesi, D-100 karayolunun Kuruçay Mevkii'nde yan yana olan 2'nci Komando Tugayı ile İl Jandarma Komutanlığı askerlerinin birliklerinden çıkmasına karşı belediye araçlarıyla çevrelerindeki tüm yolları ulaşıma kapattı. D-100 karayolunun Ankara ve İstanbul yönü de kapatıldı. Sürücüler, alternatif yollara yönlendirilirken, TEM'in bu kesimindeki Batı ve Doğu kavşakları arası ücretsiz yapıldı.

Valilik, İl Emniyet Müdürlüğü ve Bolu Belediyesi, 1 hafta sonra askeri birliklerin önündeki tedbirlerin azaltılmasına karar verdi. Bu kapsamda D-100 karayolunun Ankara yönündeki araçlar kaldırılarak yol ulaşıma açıldı. İstanbul yönü hala ulaşıma kapalı tutulurken, ulaşım Ankara yönünden gidiş-geliş olarak sağlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.