Öne Çıkanlar Kurban Bayramı Taekwondo Mehmet Altınok Şiremirçavuş Ellibaş Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Karabük Bartın Irmağı

Şehit Uzman Çavuş Oflaz'ın baba ocağına ateş düştü

MARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde terör örgütü PKK'ya karşı yürütülen operasyonda şehit olan 25 yaşındaki Uzman Çavuş Yıldırım Oflaz'ın, Bolu'nun Kıbrıscık İlçesi'ne bağlı Alemdar Köyü'ndeki baba ocağına ateş düştü.

Köyde tavuk çiftliği bulunan 44 yaşındaki Dilaver Oflaz ve eşi 42 yaşındaki Serap Oflaz'a çocuklarının şehit olduğu haberini Kaymakam Emre Yalçın, Belediye Başkanı Doğan Dağ, İl Jandarma Komutanı Albay Türker Yılmaz birlikte verdi. Kadınlar, Türk bayrağı asılan şehidin dedesinin evine giderek taziyede bulunurken, erkekler de şehidin baba evinde toplandı.

Şehidin annesi, babası ve iki kız kardeşi ile diğer yakınları acı haberle gözyaşlarına boğuldu. Şehidin köyde oturan nişanlısı Merve Abak da acı haberle yıkıldı. Koşarak nişanlısının dedesinin evine giden Merve Abak, burada baygınlık geçirdi. Sağlık görevileri Merve Abak'a ambulansta müdahale etti.

Şehit Yıldırım Oflaz'ın askerliğini yaptıktan sonra uzman çavuş olduğu ve 2 yıldır Mardin'in Kızıltepe İlçesi'ndeki Kızıltepe Komando Taburu'nda görev yaptığı belirtildi.

Nusaybin'de Fırat Mahallesi Şafak Sokak'ta bölücü terör örgütü PKK'ya karşı yürütülen 'Atmaca 7' operasyonunda el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesiyle şehit olan Yıldırım Oflaz'ın, köy muhtarının kızı Merve Abak ile nişanlı olduğu ve evlilik hazırlığı yaptıkları öğrenildi.

DHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.