Öne Çıkanlar BAKKA Emine KOÇOĞLU Ulus Kurucaşile Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Filiz Fırat Ali Çınar

TEM'de bayram tatili yoğunluğu
RAMAZAN Bayramı tatili için yola çıkan tatilciler, TEM otoyolunun Bolu Dağı Tüneli ve Gerede Gişeleri'nde uzun araç kuyrukları oluşturdu.

9 günlük bayram tatilini memleketlerinde geçirmek için yola çıkanlar, İstanbul-Ankara yolunun en önemli geçiş noktası Bolu'da yoğunluk oluşturdu. TEM otoyolundaki Bolu Dağı Tüneli'nde hız sınırının 70 kilometre olması nedeniyle yavaşlayan sürücüler, tünel girişinde ve öncesindeki viyadüklerde yığılmaya yol açtı. Zaman zaman tünelden Kaynaşlı Gişleri'ne kadar 8-9 kilometrelik araç konvoyu oluştu. Trafik ekipleri TEM'deki sürücüleri Kaynaşlı Gişeleri'nden D-100 Karayolu'na yönlendirerek yığılmayı azaltmaya çalıştı.

TEM'in Gerede Gişeleri'ndeki Karadeniz Bağlantı Yolu'nda da yığılma meydana geldi. 3 şeritli TEM'den çıkan sürücüler, bağlantı yolunun dar olması nedeniyle burada yığılmaya yol açtı. Buradaki araç konvoyu da zaman aman 15 kilometreyi buldu. Uzun süre konvoyda bekleyen sürücüler duruma tepki gösterdi. Bazı sürücüler, her bayramda Gerede Gişeleri'nde aynı sorunla karşılaştıklarını söyleyerek, "Saatlerdir bekliyoruz. Bu gidişle ifitarımızı da yolda yapacağız" dediler.

DHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.