Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan Bartın Emniyet Müdürlüğü

Bartın'da Şehir İçi Bisiklet Turu

Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Bartın Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve  Bartın Pedaldaşlar Bisiklet Kulübü Derneği tarafından şehiriçi bisiklet turu düzenlendi.

İlgili Foto Galeriye Git

Etkinliğe Bartın Valisi Nusret Dirim, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Aslan, İl Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu, Çevre ve Şehircilik İl Müdür Ali Özcan ile farklı yaş gruplarından çok sayıda bisikletsever katıldı.

İl Müdürlüğü önünden başlayan yaklaşık 6 kmlik bisiklet turu, Kemerköprü – Yukarı Çarşı – Hamam Sokağı – Asma – Kavaklı – Yalı – İnkum Kavşağı - Çevre Yolu güzergahını izleyerek İl Müdürlüğü önünde son buldu.

Katılımcılara teşekkürlerini ileten Vali Dirim, Bartın’ın bisiklet kullanımı için son derece uygun olduğunu, bisikletin de hareketli yaşam için en uygun sporlardan biri olduğunu ifade etti.

Etkinliğe katılan Bartın Üniversitesi Bisiklet Kulübü Akademik danışmanı Yrd.Doç.Mustafa Artar da Bartın’da bisiklet kullanımı ve bisikletin yaygınlaştırılması için üniversite olarak son dönemde geliştirilen EkoRota-Bartın projesi başta olmak üzere Pedaldaşların yapmış olduğu etkinlikler hakkında bilgi verdi. Bartın’ın artan trafik sorunlarının çözümünü bisiklet kullanımının özendirilmesinde gördüğünü belirten Artar, Valilik ve Yerel yönetimlerden Bartın’da bisiklet yollarının yapılmasını beklediklerini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.