Öne Çıkanlar Kurucaşile BAKKA Filiz Fırat UEFA Ulus Rıza Yalçınkaya Zonguldak MNK Mobilya

30 Bin Öğrenci Karne Sevinci Yaşadı

BARTIN'da 30 bin öğrenci karnelerini alıp yarıyıl tatiline girmenin sevincini yaşadı. Gürgenpınarı Ortaokulu’nda eğitim gören öğrencilerin karnelerini Bartın Valisi Nusret Dirim dağıttı.

İlgili Foto Galeriye Git

2016- 2017 eğitim- öğretim döneminin ilk yarısının sona ermesi nedeniyle kent merkezindeki Gürgenpınarı Ortaokulu'nda karne dağıtım töreni düzenlendi. Törene Bartın Valisi Nusret Dirim, Garnizon Komutanı Dz. P. Alb. Vedat Selvitop, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ramazan Kaplan, Belediye Başkanı Cemal Akın, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Arslan, İl Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu ve İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir katıldı.

Okuldaki 5 sınıfta karne dağıtan protokol üyeleri, öğrencilere başarılar diledi. Birçok öğrencinin karnesini inceleyen Vali Dirim, öğrencilerin kendisinden başarılı olduğunu söyledi. Protokol üyeleri karne dağıtımının ardından öğrencilerle birlikte fotoğraf çektirdi.

Velilere çeşitli uyarılarda bulunan Vali Dirim ise "Bugün öğrencilerimizin karne sevincine ortak olduk. Bu yıl Gürgenpınarı İlk ve Ortaokulunu tercih ettik. Bu sene içerisinde gelememiştik buraya. Burada öğrencilerimizin sevinçlerini motivasyonunu çok yüksek bulduk. Başarılı güzel bir okulumuz. Bu çizgilerini devam ettirmelerini istirham ediyoruz. Bugün itibariyle 30 bin 746 öğrencimiz karnelerini aldılar. Tabi çocuklarımız artık sistemden notlarına bakabiliyorlar. Karne artık biraz daha sembolik gibi. Ama tabi başarı belgeleri, teşekkür belgeleri ve iftihar belgeleri ömür boyu saklanıyor. Bizlerde dosyalarımızda hala saklıyoruz bunlar çok güzel hatıralar.”dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir ise dağıtılan bu karnelerin yalnızca çocuğun değil aile ve öğretmenin de karnesi olduğunu, herkesin kendine düşen payı çıkarması gerektiğini söyledi.

2016-2017 Eğitim ve öğretim yılı ikinci kanaat dönemi 06 Şubat 2017'da başlayıp 9 Haziran 2017'da sona erecek.

Ayhan ACAR (DHA)

Anahtar Kelimeler:
Gürgenpınarı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 7 yıl önce

Sayin valim tesekkur ederiz sayın rektorumüzü hiç yalniz birakmiyorsunuz.kadim dostsunuz.yerel ve ulusal basin haberlerinde sizi hep yan yana omuz omuza görüyoruz.üniversite ile ilgili fetö ile ilgili olumsuz haberlere rağmen rektörümüze sahip cıktınız.nasil olsa süresi bitti gidiyor demediniz son gününe kadar eşlik ettiniz