Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan Bartın Emniyet Müdürlüğü

Aydoğdu'ya Teşekkür Ziyareti

Emniyet Genel Müdürlüğünce yürütülen "Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuklar ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı" (ÇOGEP) kapsamında, "Kuzeyin İncileri" Projesi Bartın ili sınırları içerisinde bir çok okulda uygulandı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen projeyle, kentte bir dizi etkinlik düzenlendi. bartin.infoGürgenpınarı İlk ve Ortaokulu okul aile birliği üyeleri Okul müdürü Doğan YÜKSEL, Okul Aile Birliği üyeleri Arzu YILMAZ, Belma DERNEK, Oral YILMAZ okullarında  proje kapsamında yapılan; Kitap dağıtımı, Çanakkale gezisi, satranç turnuvası, satranç takımı hediyeleri, okulun 40 öğrencisinin katıldığı Grand Astra otelde düzenlenen piknik  ve bunun gibi bir çok  etkinliklerden memnuniyetlerini ve teşekkürlerini iletmek üzere bartin.info İl Emniyet Müdürü İsa AYDOĞDU’yu ziyaret etti.

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü olarak,”Geleceğiniz geleceğimizdir sloganı ile hazırlanan bu projede destek verdikleri için ayrıca  proje sorumlusu Tümer YILMAZ  bartin.infoekip arkadaşlarına Gürgenpınarı Okulu adına okul aile birliği olarak teşekkür ettiler.

Anahtar Kelimeler:
Gürgenpınarı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.