Öne Çıkanlar BAKKA Ulus Kurucaşile Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Filiz Fırat Emine KOÇOĞLU UEFA

Bartın Üniversitesi KİK toplantısı yapıldı

Bartın Üniversitesi Kurum İdari Kurulu (KİK) toplantısı yapıldı.

Toplantıya; Bartın Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selman KARAYILMAZLAR Başkanlığında, Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Ali BULAMAÇCI, Personel Dairesi Başkanı Mehmet Ali KALELİ, Eğitim-Bir-Sen Bartın Şubesi Mevzuat ve Toplu Sözleşmeden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İlyas KARA, Eğitim-Bir-Sen Bartın Şubesi Basın ve İletişimden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem KAYIŞ, Üniversite Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa DEMİR’in katılımıyla yapıldı.

4688 sayılı "Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanununun" 22. ve 41. maddeleri ve buna dayalı olarak çıkarılan "Toplu Sözleşme Görüşmelerinin Yapılma Usul ve Esasları ile Kamu Görevlileri Hakem Kurulu, Kamu Personeli Danışma Kurulu ve Kurum İdari Kurullarının Teşkili, Çalışma Usul ve Esaslarına İlişkin Yönetmeliği"nin 14. maddesi gereğince 2016 Yılı Ekim ayı Kurum İdari Kurulu toplantısı yapıldı.

İşte yetkili sendika olan Eğitim-Bir-Sen'in Kurulun gündemine taşıdığı konular:

1. Çalışanlara yönelik her türlü taciz, mobbing ve ayrımcılığın önlenmesi için işyerinde psikolojik tacizin önlenmesine yönelik çalışmalar yapılmalıdır.

2. TOKİ'de oturan üniversitemiz personeli için Kutlubeyyazıcılar ile mevcut Kampüse giden personel servislerin TOKİ yerleşkesinden geçmesi için çalışma başlatılmalıdır.

3. Kampüs içinde uygun bir yerde "İşyeri Yetkili Sendika Temsilcisi Odası" tahsis edilmelidir.

4. Kutlubeyyazıcılar kampüsünde yeni yapılan binalarda merkezi (ısıtma-soğutma) iklimlendirme sisteminin kurulması için çalışmalar başlatılmalıdır.

5. Kutlubeyyazıcılar Kampüsünde Üniversite personeli ve öğrencilerinin araçlarını park edeceği otopark alanları belirlenmelidir.

6. Üniversitemize ait web sitesinin ana sayfasında Üniversitede yetkili sendika olan Eğitim-Bir-Sen’nin adı ve amblemi konulmalıdır.

Anahtar Kelimeler:
Bartın Üniversitesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Atınç 7 yıl önce

yeni kampüs yapılıyor ama araba çekmeye alan yok, yeni bina yapmışlar iki hocayı 14-15 m2 yere koymuşlar hocanın odasına girince basmaya alan yok. millet gider mersine

Avatar
dondu herkes 7 yıl önce

bartın üniversitesinden haber yapacaksanız kaloriferler yanmıyor iki haftadır öğrenciler dondu. millet sınavda titriyor. bunları haber yapsanıza. biraz araştırmacı olun lütfen.

Avatar
Hesaba bak 7 yıl önce

3,5 km yolda ve 120 araçlık net çizgilerle belirlenmiş otoparkı olan yerde araba parketmeye yer bulamıyorsan sen ehliyeti iptal ettir. Bu arada senin çalışmaya gönlün yok gönlü olamayan gelin oynamaya yerin dar dermiş işte seninki de o hesap.