Bartın Üniversitesi'ne Genç Beyinler, Parlak Fikirler standı

Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlediği "Genç Beyinler, Parlak Fikirler" proje yarışmasının tanıtımı amaçlı, Bartın Üniversitesi'nde stant açıldı. Proje yarışmasına katılmak isteyenlerin proje formunu doldurarak giriş yapabileceği belirtildi.

Yarışma kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şöyle: "Gençlik ve Spor Bakanlığımızın düzenlediği Genç Beyinler Parlak Fikirler proje fikri yarışması tanıtımı amaçlı Bartın Üniversitesine standımızı kurduk. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüzü Sayın Ali Özdemir'in de ziyaret edip öğrencileri bilgilendirdiği standımızda Gençlik Liderlerimizden Bayram Aydın ve Murat Subaşı'nın öğrencileri Gençlik ve Spor Bakanlığımız hakkında ve  Genç Beyinler Parlak Fikirler proje fikri yarışması hakkında bilgilendirmek ve projeyi anlatmak için görev alıyorlar. Standımıza ve Bakanlığımız dergilerine, proje kitapçıklarına gençlerimizin ilgisi büyük. Yarışmayı öğrenen ve hayata geçirmek istedikleri projesi olan gençlerimizin proje formu doldurarak gerçekleştirmek istediği projeyi anlatması yeterlidir. Türkiye çapında projesi ilk üç sıraya giren gençlerimiz Ipad2 kazanacaklardır. Ayrıca standımıza Valimiz Sayın Bülent Savur ve Bartın Üniversitesi Rektörümüz Sayın Ramazan kaplan ziyarette bulunmuştur."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.