Bartın'da Karne Sevinci

Eğitim öğretim yılının son gününde İstiklal İlköğretim Okulu'nda da karne sevinci yaşandı. Karneleri dağıtan okul müdürü Ali SEZER öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Sezer; "Bu yıl başarılı olan öğrencilerimiz sevinmesin rehavete kapılmasın, başarısız olanlar da üzülmesin. Yolun sonu değil. Başarısız öğrenci çalışırsa başarıyı yakalayabilir başarılı öğrenci ise rehavete kapılıp sonuncu da olabilir. Bilim ve bilgi çağında artık gece gündüz çalışmanızı istiyorum.. Artık eğitim sistemimiz 4+4+4 oldu. 12 yıllık kesintisiz eğitime başladınız. Ancak ben size 12 yıllık kesintisiz değil beşikten mezara kadar kesintisiz okumayı tavsiye ediyorum. Elinize geçen her türlü kitabı okuyun" dedi.

Sezer; “Hafta sonu Seviye Belirleme ve Devlet Parasız Yatılı sınavlarına girecek olan öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.



E.Yıldız / bartin.info

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erdoğan YILDIZ 12 yıl önce

Benim oğlum'da 4+4+4 sebebiyle, bu güne bu gün, ilkokul mezunu oldu. Oğlum ikinci 4 yıllkık periyodta başka bir okula devam edecek ve ben okulumuzun bu son gününde Necmi Miraç'ı alırken, çocuk gibi ağlamamak için kendimi zor tuttum ve öğrencilerini kendi oğlundan ayırt etmeyen, sorunları ile birebir ilgilenen ve onların dertlerine ortak olup çareler üreten Sayın İstiklal İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Orhan YÜKSEL'e ne kadar TEŞEKKÜR etsek azdır. ALLAH sizden razı olsun ve ne muradınız varsa versin saygıdeğer ÖĞRETMENİM!