Beklenen Gün Geldi

TRT Belgesel tatafından Ellibaş Ortaokulu'nun bilim ve teknolojiye meraklı çocuklarının hayallerini gerçekleştirmek için Bartın'a gelerek çekimlerini gerçekleştirdiği belgesel 19 Mart'ta yayına giriyor.

İlgili Foto Galeriye Git

TRT Belgesel, Türkiye'nin dört bir yanında imkânsızlıklar içinde kurulan hayallerin, büyük işlere nasıl dönüştüğünü ekranlara getirmeye devam ediyor. İlham veren hayaller, Büyük Düşler Büyük İşler ile muhteşem projelere dönüşüyor!

İç Mimar Ayşe Senem Göral ve Sanat Yönetmeni Yelkan İşkorkutan'ın Türkiye'nin dört bir yanına uzanarak, dikkati çeken hikâyelerin kahramanlarıyla bir araya geliyor ve onları hayal ettikleri mekânlara kavuşturuyor.

"Büyük Düşler Büyük İşler", yeni bölümünde, Bartın Ellibaş Ortaokulu’na, bilim ve teknolojiye meraklı çocukların hayallerini gerçekleştirmek için ”Teknoloji ve Tasarım Atölyesi” yapıldı.

Çocukların hayal ettiği “Teknoloji ve Tasarım Atölyesi” yapımı ve tüm aşamaların yer aldığı belgesel, TRT Belgesel kanalında19 Mart 2021 Cuma günü saat 21:00'de yayınlanacak.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat 3 yıl önce

Hastanedeki yolsuzluk soruşturmasının haberini girecek misiniz ?