BÜNSEM Polonya’dan Döndü

Bartın Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (BÜNSEM), “Yetişkinlere Yabancı Dil Öğretimi Yoluyla Kültürler Arası Farkındalığın Geliştirilmesi” adlı Grundtvig projesinin dördüncü toplantısı kapsamında Polonya’nın Krosno şehrindeki English Services kurumunun organize ettiği etkinliklere katıldı. Hareketliliğe BÜNSEM Müdürü Okt. Hüseyin Kaygın, BÜNSEM Proje Sorumlusu Okt. Nurcan Topal ve Okt. Ayşe Adıyaman’ın yanı sıra üç BÜNSEM kursiyeri katıldı. İspanyol, Polonyalı ve Türk kursiyerler bir araya gelerek “önyargılar” temalı toplantıda hazırladıkları çalışmaları sundular ve çeşitli etkinliklere katıldılar.

Daha sonra proje grupları, English Services kurumunun İngilizce ve İspanyolca kurslarına katıldılar ve sınıfta işlenen konularla ilgili aktif roller üstlendiler. Haziranda Türkiye’ye yapılacak olan hareketliliğin organizasyonu hakkında konuşan gruplar, projenin bilimsel çalışmalarından sonra kültürel gezilerini yaparak ülkelerine döndüler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.