Dönüşen Peyzaj Bartın Öğrenci Atölyesi 30 Ekim'de

TMMOB Peyzaj Mimarları Odası "Dönüşen Peyzaj" temasıyla, 14- 17 Kasım 2013 tarihleri arasında Adana'da gerçekleştireceği 5. Peyzaj Mimarlığı Kongresi öncesinde Türkiye'de eğitim veren tüm Peyzaj Mimarlığı Bölümleri öğrencilerini kongreye hazırlamak üzere Yerel Atölyeler kurguluyor. Bunlardan ilki Bartın'da gerçekleşecek.

- "Dönüşen Peyzaj" ve Kentler

- "Dönüşen Peyzaj" ve Kamu Yönetimi- Kalkınma Planları/ Yerel Yönetimler/ Yerelleşme

- "Dönüşen Peyzaj" ve Bitki Örtüsü/ Bitki Materyali/ Ulusal Üretim Politikası

- "Dönüşen Peyzaj" ve Peyzaj Mimarlığı Eğitimi

- "Dönüşen Peyzaj" ve Mesleki Kimlik/ Mesleki Etik

- "Dönüşen Peyzaj" ve Bartın

konularının ele alınacağı Atölye'ye TMMOB Peyzaj Mimarları Odası 2. Başkanı ve Bartın Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Mustafa Artar ile PMO Genel Sekreteri Redife Kolçak da katılacak. Öğretim üyelerinin de deneyimleri ile öğrenci çalışmalarına katkı sunacakları atölye çalışmasının çıktıları 14 Kasım'da 5. Kongre programında yer almış "Öğrenci Forumu"nda tüm Türkiye'den gelen öğrenciler ve katılımcılar ile paylaşılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.