Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan Bartın Emniyet Müdürlüğü

Öğretmen Lisesi'nde Mezuniyet Coşkusu

Bartın Anadolu Öğretmen Lisesini 2013 – 2014 eğitim öğretim yılı itibari ile bitiren öğrenciler, okul bahçesinde yapılan mezuniyet töreni ile ortaöğretim hayatlarını tamamladılar.

Tören; Kalabalık Bir Veli Topluluğu Tarafından İlgiyle İzlendi. Saygı Duruşu Ve İstiklal Marşı İle Başlayan Törende Açış Konuşması Okul Müdürü Cenk HATİPOĞLU Tarafından Yapıldı. Hatipoğlu, Konuşmasında Okulun Başarısından Memnun Olduklarını Belirterek davetlilere şöyle seslendi:

Kıymetli Veliler,

Sizler bu törenin en mutlu en onurlu insanlarısınız. 4 yıl boyunca çocuklarınızın maddi ve manevi yardımcısı oldunuz. Onların sevinçlerini ve üzüntülerini paylaştınız. Bütün bu zorlukların sonunda çocuklarınız, bugün mezun olurken haklı olarak büyük bir sevinç ve gurur içindesiniz. 4 yıl önce bu yuvaya kendi ellerinizle teslim ettiğiniz çocuklarınızın mezuniyet sevincini birlikte yaşıyorsunuz . Bu çocukları yetiştirip bu günlere getirdiğiniz için sizleri tüm kalbimle kutluyor ve saygılarımı sunuyorum.

Değerli Öğretmen Arkadaşlarım,

Bugün mezuniyet törenini yaptığımız öğrenciler üzerinde en büyük hakkı ve katkısı olanlar sizlersiniz. Onların hayata hazırlanması, davranışları, dersleri, problemleri her şey sizden geçti. Siz onların yeri geldi babası, yeri geldi annesi, yeri geldi abisi ve ablası oldunuz. Siz onlara, annesi babası kadar yakın oldunuz ve ilgilendiniz. Onlar sizin bu toplumda en değerli meyveleriniz ve ülkeye bıraktığınız en büyük mirasçılardır.

Tüm Öğretmenlerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, sevgilerimi sunuyorum.

Sevgili Öğrenciler,

Bugün sizin en mutlu ve bir o kadarda en duygulu ve hüzünlü gününüzdür. Mutlusunuz çünkü liseyi bitirme heyecanını yaşıyorsunuz. 4 yıl boyunca beraber gülüp oynadığınız, dertleştiğiniz, sınıfta şakalaştığınız, yaramazlıklar yaptığınız, bazen anne ve babanızla paylaşmadığınız sırlarınızı paylaştığınız, bazen de öğretmenlerinize kızıp çekiştirdiğiniz, kısacası acı tatlı hatıralar yaşadığınız ve hiç unutamayacağınız arkadaşlarınızdan ayrılıyorsunuz. Sizler bu okula birçok öğrenci arasından süzülerek ve seçilerek geldiniz. Başarmanın haklı ve onurlu gururu içinde okula başladınız. Dostluğunuzu arkadaşlığınızı asla unutmayın. Sevgili öğrenciler, gelecek sizi korkutmasın! Çünkü yarınlara attığınız adımlar sağlamdır.

Bartın Anadolu Öğretmen Lisesi sizleri sevgiyle, hasretle uğurluyor. LYS de başarılar diliyorum. Yolunuz aydınlık, bahtınız açık olsun. Allah´a emanet olun. Dedi

Okul Müdürünün Konuşmasından Sonra , Mezunlar Adına Bir Konuşma Yapan Okul Birincisi Hüsna ÇELİK, Kendilerini Yüksek Öğrenime Ve Hayata Hazırlayan Öğretmenlerine Ve Ailelerine Teşekkür Etti. İlk üç dereceyi alan öğrencilere okul – aile birliğinin hediyesi olan altınlar takıldı. Ardından Bu Senenin Mezunlarından İki Öğrenci, Bayrak Ve Flamayı, Önümüzdeki Sene Son Sınıf Olacak İki Öğrenciye Teslim Ettiler. Öğrencilere Mezuniyet Belgelerinin Verilmesin ardından Son Sınıf Öğrencilerinin Keplerini Atmalarından Sonra Bu Güzel Program Sona Erdi.

Okul Birincisi Hüsna ÇELİK

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.