PMO'dan ulusal öğrenci afiş yarışması

TMMOB PMO'dan yapılan açıklama:

Odamız mesleki misyonu gereği kamuoyuna görsel mesajlar iletmeye yönelik sanatsal çalışmalarına ağırlık vererek, özellikle genç meslektaşlarının sürece katkısını hedeflemekte ve bu kapsamda öğrencilere yönelik ulusal öğrenci afiş yarışması düzenlemektedir

Odamız üç yılda bir Peyzaj Mimarlığı Kongreleri düzenlemektedir. 2013 yılında 14 -17 Kasım tarihlerinde Adana`da düzenlenecek 5. Kongrenin ana teması "Dönüşen Peyzaj" olarak belirlenmiştir.


TMMOB Peyzaj Mimarlar Odası olarak, Peyzaj mimarlarının gündeminde önemli yeri olan dönüşüm konusunda farkındalık yaratmak, ülkemizde dönüşüm konusunun salt yapı stokları üzerinden tartışılmaması gereğine inançla, dönüşümün asıl peyzaj alanlarımızda olacağı gerçeğiyle toplumun bu anlamda dikkatini çekmeyi hedeflemektedir. Peyzaj Mimarları Odası olarak mesleki misyonu gereği kamuoyuna görsel mesajlar iletmeye yönelik sanatsal çalışmalarına ağırlık vererek, özellikle genç meslektaşlarının sürece katkısını hedeflemekte ve bu kapsamda öğrencilere yönelik ulusal afiş yarışması düzenlemektedir.
 
"Dönüşen Peyzaj" konusunun ülke coğrafyası içinde bıraktığı ve bırakacağı izlerin sorgulanması yanında genç meslektaşlarımızın yapacakları afiş tasarımları ile topluma ve kamu yönetimine yönelik beklentilerini ortaya koymak ve iletecekleri görsel mesajın toplumsal duyarlılığı harekete geçirecek nitelikte olması beklenmektedir.
 
Şartname için TIKLAYINIZ.
Başvuru Formu için TIKLAYINIZ.
Afiş için TIKLAYINIZ.

Anahtar Kelimeler:
Afiş Yarışması
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.