Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan Bartın Emniyet Müdürlüğü

Şeker'den okullara ziyaret

Beraberinde Eğitim Denetmenleri Başkanı Kerim YÜKSEL ile birlikte bu okulları ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü İsa ŞEKER okulların mevcut eğitim yapısı ile ilgili okul idarecilerinden bilgi aldı. Okulların sınıflarını gezen ŞEKER öğretmen ve öğrencilere bir süre sohbet etti.

ŞEKER 23 Nisan Anaokulu öğrencilerine yakın ilgi gösterdi. İl Milli Eğitim Müdürümüz İsa ŞEKER burada yaptığı açıklamada “ eğitimin temel taşı okul öncesi eğitimdir. Eğitim ile ilgili her şey okul öncesi eğitim ile başlar,Okul öncesi eğitim çocuklarımızı toplumumuzun kültürel değerleri doğrultusunda yönlendiren,milli, manevi,ahlaki ve insani değerlere bağlılıklarının gelişmesine imkan sağlayan sistemli bir eğitim sürecidir.Hedefimiz ilimiz genelinde okul öncesi çağındaki tüm çocuklarımızın gerekli eğitimi almalarını sağlamaktır. ” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü ŞEKER Gazi İlköğretim okulunda yaptığı açıklamada ise “Yarınlarımızın sorumluluğunu emanet edeceğimiz çocuklarımızı bilimselliği ve çağdaşlığı temel ilke edinerek hızla gelişen uygarlığa ayak uyduracak şekilde yetiştirmek öncelikli görevimizdir.Bizler bu görevimizi okul idaricilerimiz ve öğretmenlerimiz ile birlikte bir ekip ruhu ile gerçekleştireceğiz “ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.