Öne Çıkanlar BAKKA Ulus Kurucaşile Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Filiz Fırat Emine KOÇOĞLU UEFA

Ulus'ta Bartın Üniversitesi'ne 5400 m² arsa

Bartın Üniversitesi Meslek Yüksekokulunun Ulus İlçesinde eğitim veren programları için İl Özel İdaresine ait 5397,57 m² lik arsanın Bartın Üniversitesine 20 yıllığına tahsis edilmesi nedeniyle mevcut bina ve arazi incelemeleri ile ilgili olarak Bartın Üniversitesi Ulus Meslek Yüksek Okulunda yapılan toplantıda yüksekokul yapılacak alanın ve mevcut projenin uygun olduğu ve yapılacak çalışmalara biran önce başlanılması kararlaştırıldı. Vali İsa KÜÇÜK toplantıda Ulus'a yapılacak olan yüksekokul binasının eğitim alanında atılan önemli bir adım olduğunu ve eğitime destek çalışmalarına kamunun yanısıra şahısların ve sivil toplum örgütlerinin de öncelik vermelerinin büyük önem taşıdığını vurgaladı.Ulus İlçemizi geleceğe taşıyacak olan projenin hayata geçmesi ile yıllardır nüfusu azalan yörenin terar her alanda adını duyaracağını belirten Vali İsa KÜÇÜK Bartın Üniversitesi Rektörümüze ve Üniversite Senatosu Üyelerine ilçemizde Meslek Yüksekokul açılmasına gösterdikleri gayret ve hizmet anlayışlarına teşekkür ederim dedi.Bartın'da her kademedeki eğitim ve öğretimin gelişmesi için Vilayet, Üniversite, İl Özel İdaremiz, İl Genel Meclisimiz, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, gönüllülerimiz, meslek kuruluşlarımız birlikte el ele çalışıyoruz. Hem bireysel, hem toplumsal hem de ülke olarak daha iyi bir geleceği inşa etmek için bu konudaki çalışmalarımızı artırarak devam ettireceğiz.Uluslu hayırsever hemşehrimizin katkılarıyla yapılacak Meslek Yüksekokulu binası için önümüzdeki günlerde temel atma töreni düzenlenecek.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Necmi k..... 12 yıl önce

Bartının üçte biri uluslu,onlar her başarının eğitimle olacağını çabuk kavradılar.Bartın da olan Zenginler her biriniz 1 FAKULTE YAPTIRIN ESERİNİZ KALSIN. Yoksa sıkıntılarla biriktirdiğiniz servetiniz yarın israf edilecektir.Karabük esnafı üniversiteye sahip çıktığı için 18 bin öğrencileri var.Bartında öğrenci arttıkca sizin kazancınızda artacak,aksi halde yok olup gideceksiniz kahin olmaya gerek yok,manzara meydanda.artık uyanın.