ÜNİAK'tan Köy Okuluna Kütüphane
AK Parti Bartın Gençlik Kolları Başkanlığı ÜNİAK birimi üyeleri, ilkokul öğrencilerine kitap yardımında bulundu.

İlgili Foto Galeriye Git

Gençler, kendi imkanlarıyla topladıkları yaklaşık 500 kitabı Budakdüzü İlköğretim Okulunda kütüphane kurarak, minik öğrencilerle oyunlar oynadı.

Bartın ÜNİAK Başkanı Onur Özkaya yaptığı açıklamada, küçük öğrencilere kütüphane kurarak katkı sağladıkları için mutluluk duyduklarını söyledi.


Üniversiteli gençler olarak bu gibi sosyal projeleri hayata geçireceklerini ifade eden Özkaya, şunları kaydetti:

“Köy okulunda geleceğimize umut ile bakmamıza vesile olan öğrenci kardeşlerimiz ile beraber olmaktan ve onlara küçükte olsa bir kütüphane kurmak için ilk adımlarını atmış olmaktan dolayı mutluluk duyduk. Onlarla birlikte koşmak, birlikte gülmek ve sevinmek bizleri yapacağımız diğer çalışmalara daha azimli ve istekli hale getirdi. Üniak olarak çocukların yüzünde bir nebze tebessüm bırakabildiğimiz için çok mutluyuz. Daha bir çok gönüle bir çok gence ve çocuğa ulaşmak için çalışmalarımıza durmaksızın devam edeceğiz."

Yalçın ÇELEN / bartin.info

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.