Öne Çıkanlar BAKKA Ulus Kurucaşile Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Filiz Fırat Emine KOÇOĞLU UEFA

Yeni Eğitim-Öğretim Yılınına 6 Yeni Okul

BARTIN’DA 6 YENİ OKUL YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA YETİŞTİRİLECEK

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, yapımına bu yıl içerisinde başladıkları, 6 yeni okul binasının yapımını tamamlayarak, 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılının başında hizmete açacaklarını söyledi.

Milletvekili Tunç, yapımına 2013 yılı sonu ve 2014 yılı içerisinde başladıkları 6 yeni okul binasının yapımını tamamlayarak yeni eğitim öğretim yılına yetiştireceklerini söyledi.

Milletvekili Tunç, yapımı devam eden Amasra Kaleşah İlk ve Ortaokulu, Merkez Ağdacı İlkokulu, Abdipaşa Lisesi, Ulus İmam Hatip Ortaokulu, Kozcağız İmam Hatip Ortaokulu, Kumluca İmam Hatip Ortaokulu’nu 2014-2015 eğitim öğretim yılının başında hizmete açacaklarını söyledi.

Milletvekili Tunç, Bartın’da her alanda büyük yatırımlara imza attıklarını belirterek, gerek yeni Üniversite Kampüsünde devam eden fakülte inşaatları, gerekse yapımı süratle devam eden ilkokul, ortaokul ve lise binaları ile Bartın’ı bir eğitim şehri yaptıklarını söyledi. Tunç, Kurucaşile Lisesi Kapalı Spor Salonu ile Abdipaşa Lisesi Kapalı Spor Salonu inşaatlarının da tamamlanmak üzere olduğunu, yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerin hizmetine sunacaklarını söyledi.

Milletvekili Tunç, Bartın’a kazandırdıkları yatırımlar için Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Bakanlarımıza ve ayrıca Bartın’daki eğitim yatırımları için Milli Eğitim Bakanımız Nabi Avcı’ya teşekkür ediyorum, gayretlerinden dolayı İl Özel İdaremizin yetkilileri ile müteahhit firma çalışanlarını da tebrik ediyorum dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
muhammet hoca 10 yıl önce

Tasimali egitim ve Yemek Konusu Sorun...Idarecilerin Gorevlendirmeleri nedeniyle Diken Üstünde. Sinif Ogretmenlerini il Ici ve Il Disi tayin Isteyemiyor Ana Sinifi Ogretmenleri Tayin Isteyemiyor...Memurlar Zam Alamiyor....