Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan

Yılın En Kaliteli Okulu Kumluca YİBO, ödülünü Bakan Dinçer'den aldı

Yılın Kaliteli Okulu ve Yılın Kaliteli Ekibi şeklinde iki kategoride gerçekleştirilen derecelendirmede Yılın Kaliteli Okulu kategorisinde Türkiye birincisi olan Kumluca Yatılı İlköğretim Bölge Okulu, aynı kategoride Eskişehir Tepebaşı Pilot Binbaşı Ali Tekin İlköğretim Okulu ve Mersin Akdeniz İMKB Mersin Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ile birlikte, birinciliği paylaştı.

Yarışma sonucunda Ankara Başkent Öğretmenevinde düzenlenen ödül törenine Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın İl Milli Eğitim Müdürü İsa Şeker, Kumluca Belediye Başkanı Metin Çetin, Okul müdürü Yaşar Güney ve okul öğretmenleri katıldı. Yılın Kaliteli Okulu/Kurumu Kategorisinde finale kalan on okul arasında birinci olan Kumluca Atatürk Yatılı İlköğretim Bölge Okulu adına okul müdürü Yaşar Güney Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’ in elinden Aldı.

Tören Sonrasında Başkent Öğretmen Evinde Okulun Açtığı Standı da ziyaret eden AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kumluca Atatürk Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Bartın’ın adını bir kez daha Türkiye’ye duyurdu. Okulumuzun Toplam Kalite Yönetimi Alanında Aldığı bu birincilik bizi gururlandırdı. Okulumuzun başarılarının devamını diliyor bu çalışmalarda emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi.

Okul müdürü Yaşar Güney’ de törene katılarak desteklerini bir kez daha gösteren ve bizi burada yalnız bırakmayan Milletvekilimiz Sayın Yılmaz Tunç’ a çok teşekkür ediyorum dedi.

Yılın Kaliteli Okulu / Kurumu kategorisinde Bartın’ın Ulus İlçesi Kumluca Atatürk Yatılı İlköğretim Bölge Okulu birinci olurken dereceye giren diğer okullar ise şunlar:
Yılın Kaliteli Okulu / Kurumu kategorisinde,
Ankara Altındağ Atatürk Kız Teknik ve Meslek Lisesi
Bingöl Merkez TBMM Vakfı Bingöl Fen Lisesi
Çanakkale Merkez Anadolu Lisesi
Hatay Merkez Erol Bilecik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
Isparta Gelendost Şehit Erhan Çakmak İlköğretim Okulu
Kayseri Talas Şehit Binbaşı Mahmut Şahin İlköğretim Okulu
Samsun Havza Çakıralan Yatılı İlköğretim Bölge Okulu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
metin aksoy 12 yıl önce

sayın yılmaz tunç kumlucamızın bu başarılarını görüyorsunuz eğitime her şeyiyle hazır olan kumlucamıza bartın üniversitesinin bir kampüsünü neden çok görüyorsunuz kumluca hizmet bekliyor