Akdeniz: Süre 1 ay uzatılmalı

Tarihi Affın Affında Son Günler'

Kurban Bayramı nedeniyle son günlere ödemenin sıkıştırılmasının yanlış olacağını ve sürenin 1 ay uzatılması gerektiğini kaydeden Akdeniz, '6111 sayılı Torba Kanundan yararlanmak için başvuruda bulunan esnafımız, vergi ve sosyal güvenlik priminden, elektrik ve su parasına kadar kamuya olan tüm borçlarını yeniden yapılandırdı. Ancak, ekonomik şartları nedeniyle borç taksitlerini zamanında ödeyemeyenlerin yapılandırma başvurusu iptal edilmişti. Hükümetimiz, bu durumda olan yaklaşık 1 milyon kişiye bir hak daha tanıyarak birikmiş taksitleri Ekim ayı sonuna kadar ödenmesi halinde yeniden yapılandırma kapsamına alınmalarını sağladı.' dedi.

Akdeniz 'Affın affından yararlanmak için süre Ekim ayı sonunda bitiyor. Bu sürenin bayrama gelmesi belki bir talihsizlik ama Kanun, bu konuda 4 ay süre tanımıştı. 31 Ekim 2012 mesai akşamına kadar birikmiş taksitlerini peşin yatıranlar tarihi yapılandırmadan yararlanma haklarını yeniden kazanmış olacaklar' şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.