Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz

Bu yatırımlar Rize'de yok

Yılmaz, ziyarette yaptığı konuşmada, kentte göreve başlamasının üzerinden 3,5 ay geçtiğini söyledi. Bartın'da nüfusa oranla üretim yapan fabrikaların işsizliği azaltacağını ve turizm alanında da önemli adımlar atılacağına inandığını anlatan Yılmaz, şöyle konuştu: "Bizler de burada bir kurumun temsilcisi olarak bulunuyoruz. Diğer kurumlarla olduğu gibi kamuya hizmet eden sivil toplum kuruluşlarıyla da diyaloglarımızı yakın ve sıcak tutmak istiyoruz. O nedenle ilişkilerimiz belli düzeyde samimi oluyor. İlimizde çimento ve tuğla fabrikalarımız gibi çeşitli fabrikalarla birlikte Organize Sanayi Bölgemizde de 30 fabrikamızın aktif olarak çalıştığını yaptığımız ziyaretlerde görme fırsatı buldum. Memleketim olan Rize'de buradaki fabrikaların yarısı yok. Bu sonuç da Bartın'a yatırım olduğunu gösteriyor. Limanın da bu yatırımlarda etkisi büyük olduğunu düşünüyoruz. Dolayısıyla bu yatırımların işsizliği de azalttığını görmekteyiz. Ancak bunların yanında daha büyük yatırımlar da gerçekleşebilir. İnşallah kent ticari yönden daha iyi yerlere gelir." Bartın TSO Başkanı Toksöz de Başsavcı Yılmaz'ın ziyaretinden dolayı çok memnun kaldığını, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
turgut 12 yıl önce

Memleketimde Tıp Fakültesi yok Rizede var.(Bartında yanlış bilmiyorsam 1tane kardiyolog var )
Rize Limanına devlet yatırımı var benimkini Belediye kendi imkanlarıyla işletiyor.(Rize limanı yatırımlar kasamında büyütülüp devlet tarafından konteynır limanı olacak.Merkezi bütçeden altını çiziyorum)
Rizedeki İl Stadyumundan benimkinde yok.(Dev gibi ve yepyeni)
Rizedeki adeta otobanı andıran çevre yolundan(Köprülü kavşaklar,üst geçitler) benimkinde yok.
Rizeye Karayolları üst geçitler yapıyor,benimkinde hayır severlere düşüyor bu iş
Rizede koskoca ve yepyeni Adliye Sarayı var benimkinde yok.
Rizede Çay-kur var benimkinde yok.
Rizede tüm vatandaşlar çaydan para kazanabiliyor,Benimkiler 350 lira maaşla anca tekstillerde çalışabiliyor.

Avatar
turgut 12 yıl önce

En önemlisini unuttum.(Başbakanımız Rizeli)
Benim memlektimde sıkıştığımızda sorunlarımızı,isteklerimizi iletebileceğimiz,senede bir kaçkez ziyarete gelen bir BAŞBAKAN yok.Seçimlerde bile Başbakanımız Bartına gelmedi.Değil Başbakan Kabinede Cumhuriyet tarihi boyunca Bartınlı Bakan bile parmakla sayılır.
Daha ne olsun.

Avatar
turgut 12 yıl önce

Rizedeki Devlet Hastanesinden benim memleketimde yok.Rize Devlet Hastanesi Bartınınkinden yaklaşık 3 yada 4 kez daha büyüktür herhalde..

Avatar
turgut 12 yıl önce

2011 rakamlarına göre Mevduatta.
Rize türkiyenin 39 zengin ili olurken,(kişi başı 12.610 TL ile)
Bartın Türkiyenin Şırnaktan sonra en FAKİR il oldu(Kişi başı 2.853 TL)

Avatar
ferit 12 yıl önce

turgut bey rize ile bartın kıyaslamak fil ile faREYİ kıyaslamaya benzer. rizenin nüfusu bartının kaç katı bunu biliyormusun rizeye en yakın tıp fakültesi 270 km. yani trabzon bartıa zonguldak 86 km rizenin fotbol takımı ile amatör takımlı bartın statı bir olurmu rizedeki amatör takımlarla bartın daki 5 amatör takımı olan ve en büyük bartın dediğiniz takımının maclarında stat dolmuyor .bölgende çay yetiştir fabrika kurulu rizedekilerin fabrikaların çoğu özel sektörün. rizedeki yoldan günde binlerce arac geçiyor bartın yolu kışın kuşlar yoda oynıror.LÜTFEN akıllı olalım ve akılı yapın muallif olun

Avatar
turgut 12 yıl önce

Ferit bey kıyas yapmayın derken bile Bartın ve Rizeyi kıyas yapmaya devam ederek örneklemeniz çok isabetli olmuş.Sizinde söylediğiniz gibi Rizedekiler Bartında yok.

Avatar
ferit 12 yıl önce

turgut bey bartın siyasi operasyonla il olduğunu şükredin 130.000 nüfuslu ereğli ilce bartı il olduğun da nufusu 20.000 idi bu karar küçü ilçe il olmuş siz daha bartın ile rizeye kıyaslıyorsun .yakında bartın başket olmaya layıktır deme sakın

Avatar
turgut 12 yıl önce

Bartının Nüfusu 187 bin iken Rize Nüfusu 327 bin yani iki katıdır.

Birincisi Rizede Tıp fakültesi mevcut işte sana internet sitesi http://tip.rize.edu.tr/ ,Trabzona gitmenize gerek yok.
İkincisi Trabzon Rizeye 286 Km değil Karayollarının resmi rakamlarına göre 74 kmdir.Bartın Zonguldağa 89km uzaklıktadır.Yani İkitane tıp fakültesinden de yararlanabilirsiniz,Malum Rizenin yolları kışında kapanmıyor Yaz-Kış kullanılabilir.
Üçüncüsü Yazdıklarımı iyice okursanız benim mualifliğim Rizenin Bartından gelişmiş olduğunun üzerine kuruludur.Siz benimle aynı şeyleri söylüyor,galiba rizelisiniz bundan dolayı bana mualif oluyorsunuz.