Öne Çıkanlar BAKKA Emine KOÇOĞLU Karabük Ulus Kurucaşile Zonguldak Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı

Dikyurt: İşadamlarımız bu fırsatı kaçırmamalı

Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü 2012 programında inşaat, inşaat malzemeleri, mobilya, ev tekstili sektörlerinde işadamları için hedeflenen pazarlardaki en büyük alıcıların Türkiye’ye geleceğine dikkat çeken BAKİAD Başkanı Birol Dikyurt işadamlarının kendi sektöründe iş yapan firmalarla, ayağına kadar gelen ithalatçılarla İstanbul’da görüşmek imkanı elde edeceğini bildirdi.

BİN YABANCI İŞADAMI AYAĞIMIZA GELİYOR

Dünyaca ünlü Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü programının bir yenisini 6-7 Haziran 2012 tarihinde İstanbul’da düzenleyecek olan konfederasyonları TUSKON programına yurt dışından bin işadamının katılacağını ifade eden BAKİAD Başkanı Birol Dikyurt, programda ayrıca 210 ürün tanıtım standı ve bin 300 Türk katılımcının yer alacağını söyledi. Bartın’da faaliyet gösteren sanayici ve işadamları için TUSKON DTZ 2012 Programının çok önemli olduğunu ifade eden BAKİAD Başkanı Birol Dikyurt şöyle konuştu: “İşadamlarımızın hedefledikleri pazarlardaki en büyük alıcılar Türkiye’ye geliyor. İhracatı artırma ve yeni pazarlar bulma adına bu tür organizasyonları çok önemsiyoruz. Önemli faaliyetlere attığı imzalarla Dünyada söz sahibi konumunda bulunan TUSKON’a organizasyonlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bartın’da faaliyet gösteren işadamı ve sanayicilerimizin bu programı değerlendirmelerini tavsiye ediyoruz” dedi.

İNŞAAT /İNŞAAT MALZEMELERİ / MOBİLYA / EV TEKSTİLİ

Dünya Ticaret Köprüsü programları tarihinde, belirli sektörler ağırlıklı düzenlenen ikinci, İnşaat – İnşaat Malzemeleri – Mobilya ve Ev Tekstili sektörlerindeki ilk program olması nedeniyle, 2012 Türkiye Dünya Ticaret Köprüsü (TDTK 2012) etkinliğinin büyük ilgi uyandıracağı düşünülüyor. Program sadece inşaat, inşaat malzemeleri, mobilya ve ev tekstili sektörlerinden katılımcıları hedefliyor.

İNŞAAT

Konut Projeleri, alt Yapı, Enerji, petrol ve doğal gaz boru hatları, Alışveriş Merkezi Projeleri, Karayolu ve Demiryolu Projeleri, Metro ve diğer toplu taşıma projeleri, Hidroelektrik, kömür, doğal gaz enerji santralleri, Havalimanı ve deniz liman projeleri, Prefabrik Yapılar, İnşaat makineleri, Şehir planlama, Mimarlık ve Tasarım

İNŞAAT MALZEMELERİ

Mermer ve doğal taşlar, çimento, tuğla ve diğer duvarcılık ürünleri, demir çubuk seramik, fayans ve döşeme malzemeleri, vana, batarya, musluk, banyo ve mutfak ürünleri, ışık ve aydınlatma ekipmanları, metal, alüminyum, plastik, pvc ve diğer boru ve ek parçaları kapı, pencere ve aksesuarları,ev otomasyon sistemleri, güvenlik ve kamera sistemleri ve ekipmanları, elektrik fişleri, prizleri, telleri, kabloları, iklimlendirme sistemler, yalıtım ürünleri ve sistemleri, inşaat malzemeleri üretim makineleri, asansörler, yürüyen merdivenler

MOBİLYA

Ev Mobilyaları, ofis mobilyaları, hastane mobilyaları, dış mekan mobilyaları, ev dekorasyonu
metal, ahşap, plastik ve bambu mobilya, ev tekstili, yataklar, perdeler, yatak setleri, battaniyeler, masa örtüleri, kilimler, duvar kağıtları, yastık, çarşaf, nevresim, banyo havlusu, mutfak ürünleri, sofra takımı

İLGİLİ MAKİNELER

İnşaat makineleri, malzeme taşıma ekipmanları, inşaat malzemeleri üretim makineleri, ağaç işleme makineleri

KATILIM İNTERNET ÜZERİNDEN YAPILACAK

Programa katılımın www.tuskonwtb.com veya direk http://my.tuskon.org adresinden giriş yapılarak gerçekleştirileceğini açıklayan BAKİAD Başkanı Birol Dikyurt, “Sınırlı sayıda firma temsilcisinin katılımına izin verileceği programda ikili iş görüşmesi yapmak için programa katılımın maliyeti kişi başı KDV dahil 200 euro’dur. Programa katılım ücreti ödemesi, web sitesi üzerinden kredi kartı ile yapılacaktır. Programa katılmak isteyen işadamı ve sanayicilerimiz gerek web sitesi üzerinden gerekse de derneğimize gelerek başvuruda bulunabilirler” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.